Essense Nerja Torrox
Torrox / Nerja, Andalusië, Spanje
Nieuw project, Te koop Van €136,000 - Apartement, Huis, Residentieel
RH-9695-property 76.27 - 253.83 m2 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Parkeren 76.27 - 253.83 m2

Prachtig nieuwbouwproject gelegen tussen Nerja en Torrox aan de Costa del Sol. Mooie moderne appartementen met één tot vier slaapkamers en een huis met drie slaapkamers te koop. Deze duurzame eigendommen worden gebouwd en ingericht met hoogwaardige materialen, deuren, ramen, keuken en badkamer. Uitzicht op zee en de bergen, gemeenschappelijk zwembad, wijngaard, fiets- en wandelroutes, zonne-energie, zelfvoorzienende energie, dit is een manier van leven.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Essense by Puerto Narixa is een wooncomplex van kwaliteit, duurzaam en innovatief, ontworpen om te leven zoals je altijd al hebt gedroomd, in Zuid-Spanje.

TERUG NAAR DE NATUUR
In een uitzonderlijke omgeving is Puerto Narixa, met meer dan 624.000 m2 aan tuinen, een innovatief woonconcept waar je kunt genieten van natuur en sport en de kwaliteit van leven hebt waar je altijd naar hebt verlangd.

EEN THUIS VOOR DE TOEKOMST
Essense by Puerto Narixa is een wooncomplex van hoge kwaliteit woningen, ruim en licht met prachtige terrassen en een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee geïntegreerd in privétuinen met zwembad, fitnessruimte en wijnkelder.

Een uniek project bedacht en ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een gezinsleven, om sport, de zon en de natuur te beoefenen. Een gemeenschap die traditie, duurzaamheid en stedelijkheid samenbrengt.

OPMERKELIJKE GEMEENSCHAPPELIJKE GEBIEDEN
Ons voorstel omvat ook een oppervlakte van 624.000 m2 waar allerlei activiteiten plaatsvinden die verband houden met sport en natuur. Wijngaarden, kortstondige tuinen, ecologische gemeenschapstuinen, sportterrein, hardlooppaden, fietsen of gewoon wandelen. Uitzonderlijke privéfaciliteiten, waaronder een overloopzwembad met gastrobar. Zen Area, gemeenschappelijke wijnbar, fitnessruimte met uitzicht op zee, Ecomerce BOX …….

Een uniek voorstel aan de Costa del Sol, zo ontworpen dat u kunt genieten van het leven waar u van droomde in Zuid-Spanje.

DE ESSENSE VAN EEN DUURZAAM LEVEN
We hebben een sterke toewijding aan de wereld waarin we leven, met de natuur en het milieu, die ons dwingt om te werken aan het verminderen van de impact op het milieu van onze huizen, op zoek naar maximaal comfort en gezondheid voor degenen die er wonen, toewijding gegarandeerd door Internationaal BREEAM-certificaat van duurzaam gebouwde woningen.

ESSENSE DOOR PUERTO NARIXA
Ongetwijfeld de best mogelijke keuze aan de Costa del Sol Oost.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en om een ​​locatiebezoek te boeken

Property Video
  • Puerto Narixa
    Essense Torrox Nerja
Property Map

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.