Groot landhuis te koop Competa
Cómpeta, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29754, Spanje
Te koop €495,000 - Boerderij, Boerderij, Huis, Residentieel, Villa
RH-7642-property 400 sq m 11 Bedrooms 11 Bathrooms 3500 sq m

Landelijke finca in de Axarquia, vlakbij Cómpeta.

Deze eigenschap gedijt potentieel. Gelegen op slechts 5 minuten van het witgekalkte dorpje Cómpeta, en slechts een uur van Malaga International Airport, biedt deze prachtige finca vele mogelijkheden.

Een landelijke bed and breakfast, waar u kunt wonen en uw bedrijf kunt runnen vanuit dezelfde plek …… restaurant, privéfeesten, ceremonies, vieringen …… ..

Met in totaal 10 studio’s / appartementen met tweepersoonsbed, heeft het een capaciteit voor maximaal 25 personen, en tal van ruime terrassen waar een restaurant minstens 50 personen tegelijk kan bedienen.

Alle studio’s / appartementen hebben uitzicht op zee en de bergen, net als de terrassen. Op het zuiden gelegen, op een perceel van 3500m2, omgeven door pijnbomen, olijfbomen, fruitbomen en groene vegetatie.

Het centrale gebouw is de originele Andaluz cortijo, bestaande uit woon-eetkamer met open haard, keuken, badkamer, bar en een slaapkamer.
Voor deze cortijo ligt het grote restaurantterras met ingebouwde barbecue met spectaculair uitzicht over de heuvels naar de zee.

Er zijn twee andere gebouwen met elk hun eigen toegang en parkeerplaatsen. De grotere van de twee biedt plaats aan 6 studio’s / appartementen. 2 op de begane grond met keuken, woon-eetkamer, badkamer en grote slaapkamer, uitgaande van een ruim terras met uitzicht op zee… .. de 1e verdieping heeft 3 studio’s allemaal met slaap- / zitgedeelte, kleine keukens en aparte badkamers en hebben allemaal hun eigen privéterras om buiten te zitten en te dineren, met hetzelfde geweldige uitzicht. De bovenste verdieping is een appartement in penthouse-stijl, een grote slaapkamer en woonkamer, met keuken en badkamer en het hele dakterras met panoramisch uitzicht op de zee, de bergen en het dorp Competa.
Het laatste gebouw heeft een ruime woon / ontvangstruimte, grote keuken, badkamer en kantoorruimte, wasserette en berging en daarboven zijn er nog twee appartementen beide met keukens, badkamers, woon / slaapkamer en terrassen. Dit gebouw heeft ook een eigen toegang en parkeergelegenheid.

Het pand wordt gemeubileerd verkocht en staat geregistreerd bij de Junta de Andalucia als ‘Casa Rural’. Een fantastische kans om uw huis en bedrijf op dezelfde plek te bezitten met de mogelijkheid om direct te beginnen.

Neem contact met ons op [email protected] om deze mooie woning te bekijken

Extra informatie

  • Zuid gericht: Zeezicht
  • 11 slaapkamers en 11 badkamers: 3500 m2 perceel
Property Map

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.