Landhuis aan zee
Iznate, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €499,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Villa
RH-10995-property 354 sq m 4 Bedrooms 4 Bathrooms 3 Parkeren 2000 sq m

BluCee is verheugd om een ​​heel bijzonder pand te presenteren op het platteland van Axarquía, op slechts 10 minuten van de kust, op korte afstand van de dorpen Iznate en Cajiz. Prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.

De woning is bereikbaar via een goede asfaltweg.

Deze woning is al opgezet als een gezinswoning en als vakantieverhuur en zou een fantastische B&B of ander bedrijf kunnen zijn, zoals een yoga-retraite/holistisch gezondheidscentrum.

Er is off-road parking buiten de poorten van het pand voor drie/vier auto’s, evenals een gebied dat kan worden gebruikt als oprit binnen de poorten en een garage.

Hoofd huis

De villa is toegankelijk via een serre, met uitzicht op zee, die is versierd met traditionele Andalusische tegels. Het leidt naar een schaduwrijk terras met ommuurde tuin en visvijver.

Vanuit de serre komt de voordeur uit in het oorspronkelijke deel van het huis, dikke muren en kleine nissen in deze ruimte en je zult meteen beseffen dat je een stuk historisch Andalusië koopt. Deze ruimte heeft marmeren muurkachels en wordt gebruikt als eetkamer, en aan de linkerkant is een keuken die kan worden geopend in de eetkamer. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, elektrische oven, vaatwasser en voldoende opbergkasten.

Vanuit de eetkamer aan de rechterkant is een zitkamer. Deze mooi ingerichte kamer heeft marmeren verwarmde verzonken banken onder de ramen en aan de achterkant van de kamer. Mooie kenmerken zoals koepelramen, een centrale boog en een open haard, het is de perfecte entertainmentkamer. De zit- en eetkamer zijn beide voorzien van vloerverwarming.

Een trap brengt u naar de hoofdslaapkamer, met een zeer ruim terras met elektrische zonneschermen en dat uitzicht weer, er is toegang tot een grote berging onder het dak. Aan de zijkant van het terras is een onafhankelijke kamer die wordt gebruikt als studeerkamer. Uit de grote slaapkamer is een grote badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en bidet. Een andere deur brengt u in een kleedkamer met ingebouwde berging, een inloopkast en toegang tot de vide. De slaapkamer heeft een plafondventilator. Vloerverwarming houdt de slaapkamer, studeerkamer en badkamer warm in de koudere wintermaanden.

Terug naar beneden in de eetkamer, de achterkant van de kamer is een deur naar een badkamer met een klein bad. Deze heeft ook een tweerichtingsdeur (Jack en Jill) naar een onafhankelijke woonkamer met een aparte zitkamer (met toegang tot de tuin) en een slaapkamer met tweepersoonsbed.

Buitenruimte

Vanaf de hoofdingang zijn er dubbele deuren die kunnen worden gebruikt als oprit (veel off-road parking buiten het pand voor drie/vier auto’s evenals de garage). Een zwembad van 27 m2 met fontein, veel ruimte voor ligstoelen en schaduwrijke zithoek, allemaal omgeven door een oase van groen.

Boog met deur naar 30m2 garage met elektrische hoofddeur.

De tuin cirkelt rond het pand, met paden die leiden naar de verschillende terrassen en gebouwen. Het is beplant met veel fruitbomen en een grote hoeveelheid aloë vera planten. Het wordt volledig onderhouden door een irrigatiesysteem en er zijn verlichting rond het grootste deel van de tuin.

Het pad slingert door de tuin terug naar het terras met de vijver. Een trap brengt u naar een wasruimte met veel extra opbergruimte. Houtopslag ernaast.

Via een trap komt u op een terras met pergola en prachtig uitzicht. Trap naar een ander terras met een Johannesbroodboom die ongeveer 150 jaar oud is.

Boven op het terrein bevindt zich een bron van 20.000 liter. Het pand heeft een eigen bron, een bron en ligt ook aan het leidingwater.

Het pad leidt je dan terug naar beneden naar de hoofdingang waar aan je linkerhand een volière is en een omheinde hondenkennel met dak. Deze kan verbouwd worden tot een ander kantoor of opslagruimte.

Hele terrein omheind met een muur aan de onderkant. Zeer privé, geen uitzicht op buren.

Gastenverblijf en studio
Toegangspoort van zwembad naar gastenverblijf met eigen terras.
Entree in gastenverblijf dat lekker koel is. Twee zitkamers. Slaapkamer met twee kleine tweepersoonsbedden op dit moment. Badkamer met douche bij de hoofdingang.
Keuken is separaat met gaskookplaat. Handmatige luifel. Mooie schaduwrijke zithoek met uitzicht op zee.

Een pad leidt naar een gastenstudio. Entree in open leefruimte met eenvoudige keuken. Slaapkamer met stapelbed en doucheruimte. Achterdeur naar privé terras.

Deze woning is perfect voor mensen die van rust en stilte houden, maar toch dicht bij alle voorzieningen willen zijn. Een korte rit naar het plaatselijke dorp waar er bars, restaurants en buurtwinkels zijn. De grotere winkelcentra van Rincon de la Victoria en Torre del Mar liggen op ongeveer 10 minuten met de auto. Málaga Internationale luchthaven op slechts 35 minuten rijden.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Extra informatie

  • Pension: op het zuiden gericht
  • Zakelijk potentieel: Klaar om in te trekken
Property Map

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.