Landhuis te koop Arenas
Arenas, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €280,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Villa
RH-7655-property 121 2 Bedrooms 2 Bathrooms 5000

Een kans om een ​​prachtig onderhouden huis te kopen, compleet met alle inhoud en een auto, met prachtig uitzicht op de bergen en de zee. Sommige dingen zijn niet zo mooi om waar te zijn!

Binnenkomst via een afgesloten oprit, die de toegangspalen slim heeft gebruikt als opslag, is er een oprit van grind met parkeergelegenheid voor 3/4 auto’s. Er is ook een houtopslag.

Aan deze kant van het huis bevindt zich het zwembad met voldoende ligbedden.

De gemakkelijk te onderhouden tuin, voornamelijk struiken, omringt het huis en heeft een automatisch irrigatiesysteem. Er zijn zitplaatsen geplaatst om op verschillende tijdstippen van de dag zon / schaduw op te vangen. Rondom aan de voorkant vindt u de wow-factor uitzichten over de prachtige bergen, het landschap en de Middellandse Zee, die vanaf het grote terras kunnen worden bekeken.

Vanaf het terras is er toegang tot een externe bijkeuken met koelkast / vriezer, wasmachine, wasdroger, gasboiler voor de centrale verwarming en veel planken met huishoudelijke apparaten – alles inbegrepen in de prijs.

Het huis is gelijkvloers. Toegang tot het pand is via een serre, die uitkomt op een terras met zonneschermen en plafondventilatoren die in 2010 zijn geïnstalleerd.

Terug door de serre
naar de zit / eetkamer. Deze ruimte is vol natuurlijk licht en heeft een volledig functionele houtkachel.

Een serviceboog verbindt de woonkamer met de keuken, die toegankelijk is via een deur aan de zijkant, een inductiekookplaat, elektrische oven, koelkast met vriesvak en vaatwasser, allemaal in uitstekende staat. De keukenkasten hebben marmeren bladen. De keuken is in 2010 geplaatst.

In de gang met ingebouwde opslagruimte, een badkamer met douche en een tweepersoonsslaapkamer met kledingkast.

Aan de achterkant van het huis is een tweede badkamer met ligbad, douche, nog een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkast en een prachtig uitzicht vanuit het bed.

Alle woonruimtes zijn voorzien van plafondventilatoren.

Een waterreservoir bevat 20.000 liter, en er wordt wekelijks water opgepompt tegen een beheersvergoeding.

Een Opel Meriva met ITV tot januari 2021 is ook bij de accommodatie inbegrepen.

Neem contact met ons op om een ​​bezichtiging van deze prachtige villa te regelen

Property Video
  • Drone
Property Map

Energie prestatie

  • Energy Class: D
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.