Luxe villa te koop
Calle Central 208, Urbanización Villa del Mar, Caleta de Velez, Malaga, Andalusia, Spain
Te koop €750,000 - Huis, Residentieel, Villa
RH-9882-property 262 sq m 5 Bedrooms 3 Bathrooms 961 sq m

In een exclusief gebied van Caleta de Vélez, Costa del Sol, biedt BluCee Real Estate deze luxe villa met privétuinen aan.

Vanaf de straat leidt de ingang u door dubbele poorten met treden die naar de voordeur van de villa leiden.

Een met licht gevulde ingang binnengaan. Aan de rechterkant een indrukwekkende open woonkamer met volledig ingerichte keuken met nieuwe vaatwasser, koelkast met vriezer en wasmachine. De ruime zithoek heeft een mooie open haard en een eethoek aan de zijkant. Twee gewelfde deuropeningen leiden u naar een serre die momenteel wordt gebruikt als bibliotheek. Een deur komt uit op een groot terras met uitzicht over de prachtige tuinen en uitzicht op zee.

Terug naar de ingang – aan de linkerkant een familiebadkamer met ligbad.
Grote tweepersoonsslaapkamer aan de rechterkant met ingebouwde kleerkasten, een gewelfde deuropening naar een dressing / kaptafel. Raam met uitzicht op zee en de tuin.

In de gang nog een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en raam met uitzicht op de tuin.

Volg de ronde naar een grote tweepersoonskamer met douche en-suite, ingebouwde kasten en raam met uitzicht op de tuin en de zee.

Goed onderhouden volgroeide tuin wikkelt zich rond het huis met de hele dag zon- en schaduwplekken. Vanaf de voordeur leidt een pad u naar het terras met toegang tot de zitkamer. Deze ruimte heeft een balustrade met glazen voorkant om een ​​vrij uitzicht te garanderen. Trapt af naar het eerste tuinniveau. Via poorten brengt u een trap naar beneden naar het tweede tuinniveau met zwembad met buitendouche, voldoende ruimte voor ligstoelen. Onder de trap is aan de ene kant een watercloset en aan de andere kant een berging.
Vanaf dit niveau is er een beveiligde poortingang naar de straat. Rust en kalmte gegarandeerd in deze heerlijke volledig ommuurde tuin. Irrigatiesysteem in de tuinen.

De slaapkamers en woonkamer zijn voorzien van airconditioning. Nieuwe units geïnstalleerd in de slaapkamers in augustus 2019.

Een gasboiler met warm water levert warm water aan de villa.

Beneden appartement op straatniveau komt uit in woonkamer met volledig ingerichte keuken, vaatwasser, wasmachine, koelkast met vriesvak en oven.

Badkamer met grote douche, grote elektrische watertank.
Slaapkamer een – klein tweepersoonsbed gebruikt als tweeling. Hoog rond raam.
Slaapkamer twee – groot tweepersoonsbed. Dubbel aspect ramen.
Beide slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Het object heeft een toeristenvergunning en wordt al jaren met succes verhuurd voor zomer- en winterverhuur, met een gezonde omzet.

Als u meer informatie wilt of een bezichtiging van dit prestigieuze pand wilt aanvragen, neem dan contact met ons op.

Extra informatie

  • South facing terrace and garden: Private swimming pool
  • Self-contained apartment with own entrance: Tourist licence
  • Quiet area near the beach and shops: Sea view
Property Video
  • Drone footage of villa
Property Map

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.