BluCee-agenten

Waarom een ​​BluCee-agent gebruiken?

Persoonlijk makelaars kantoor op maat. Wij zijn een klein, vriendelijk groepje makelaars dat een persoonlijke service op maat biedt. Wij helpen u bij het koop- en/of verkoop proces.

Als je je makelaar mag en je agent werkt hard voor je, waarom zou je dan iemand anders gebruiken?

Maar BluCee heeft niet het eigendom dat ik wil kopen! Wat nu?

Maak u geen zorgen.  Wij kunnen optreden als uw aankoop makelaar. We zullen een selectie van woningen vinden die aan uw wensen voldoen. We zullen u begeleiden en vergezellen bij bezichtigingen.

Wanneer u een woning zou willen kopen, onderhandelen we met de verkoper.

Omdat wij uw belangen centraal stellen en ervaring hebben met onderhandelen, zullen wij voor u de beste deal sluiten.

Onder ons spreken we Engels, Spaans, Frans en Italiaans.

Waarom zou ik BluCee gebruiken om mijn eigendom te verkopen?

U ontvangt een persoonlijke service op maat. BluCee-agenten adverteren op de belangrijkste verkoop platforms. Uw eigendom zal niet een van de 1000 in onze boeken zijn. Het zal onze aandacht krijgen en niet worden vergeten. Een goede agent zal eerlijk tegen u zijn en u niet vertellen wat u wilt horen. Wij zullen uw niet vertellen dat uw huis meer waard is dan het is. Veel makelaars doen dit on u te contracteren.

Neem contact met ons op met uw wensen.
We helpen u graag verder.

Sign up to receive property updates, our newsletter and more.

We don’t spam!

Read our privacy policy for more info.

Sheleigh Dawson

Sheleigh werkt fulltime als kantoorbeheerder voor BluCee. Sheleigh brengt een schat aan ervaring en veel enthousiasme met zich mee! Voorheen werkte Sheleigh in de verzekeringen, gaf les in Engels en maakte deel uit van een theatergroep. Sheleigh woont sinds ze 2 jaar oud was in…

Michelle Conner

Michelle woont met haar gezin ten oosten van Malaga aan de Costa del Sol. Ze is eigenaar van enkele vakantie woningen en is de oprichtster en eigenaar van BluCee. Haar achtergrond is rechten. Michelle is gespecialiseerd in onroerendgoed ten oosten van Malaga. Van La Cala…

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.