Unieke percelen op geweldige locatie Estepona

Unieke percelen op geweldige locatie Estepona
Estepona, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusia, Spain
Nieuw project From €390,000 - Gebouw, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-63903-property 3 Bedrooms 3 Bathrooms 801 m2

Unieke percelen op geweldige locatie Estepona

De Costa del Sol biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige omgeving met adembenemende uitzichten. The Bliss Village, een set van 8 percelen, elk met een project en licentie om een ​​spectaculaire villa op twee niveaus plus een kelder te bouwen.

Op deze percelen kunnen kopers hun droomhuis creëren. Als alternatief zijn ook trunkey-eigenschappen beschikbaar. Volledig afgewerkt en klaar om in te trekken.

In een gebied van maximale rust, met voetgangerstoegang tot het strand en op loopafstand van alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven.

Dicht bij La Resina Golf & Country Club, een van de meest prestigieuze 9-holes banen in Andalusië. Bovendien ligt het dorp vlakbij het Hospiten-ziekenhuis, de Atlas International School en een nieuw sportcentrum met 11 paddle-tennisbanen, een sociale club, een restaurant en een fitnessruimte.

De omgeving zal ook beschikken over een nieuwe groene ruimte met openbare toegang en aangelegde gebieden, waaronder een park naast de Las Cañas-stroom.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere kosten inherent aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.d

Plattegrond

First floor and basement

Second floor

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar