2, 3 and 4 bedroom apartment Estepona

2, 3 and 4 bedroom apartment Estepona
Estepona, Costa del Sol Occidental, Málaga, Andalucía, España
Nieuw project from €386,000 - Appartement, Gelijkvloers appartement, Penthouse, Residentieel
RH-42560-property 82 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 91 m2

Maak kennis met Lagumare, de ultieme residentiële oase in Estepona, een van de meest populaire en gewilde steden aan de Costa del Sol. Met een aantal van de meest prestigieuze golfbanen van Europa, een ongeëvenaarde selectie aan restaurants en hotels, prachtige stranden en exclusieve winkelgebieden, is het geen wonder dat Lagumare zeer begeerd is.

Lagumare41 is een prachtig wooncomplex met uitstekende reisverbindingen, gelegen op slechts 5 minuten rijden van Estepona, 10 minuten van Puerto Banús en 20 minuten van Marbella. Of u nu liever met de auto, taxi of openbaar vervoer reist, u kunt er zeker van zijn dat Lagumare41 gunstig gelegen is op slechts 50 minuten (80 km) van de internationale luchthaven van Málaga en 43 minuten (50 km) van de internationale luchthaven van Gibraltar.

Het project bestaat uit 5 blokken van drie verdiepingen, elk met een begane grond met een tuin en de mogelijkheid voor een privézwembad, een middelste verdieping en penthouses met een solarium en terrassen tot 108 m². Alle appartementen beschikken tevens over een parkeerplaats.

De verbluffende Lagumare-architectuur is een combinatie van elegantie en eigentijds design, gekenmerkt door strakke, vloeiende lijnen en een wit kleurenpalet dat naadloos opgaat in het mediterrane landschap. De appartementen hebben een groot, goed verlicht interieur, terwijl de gemeenschappelijke ruimtes zijn ontworpen om ruimte te bieden voor ontspanning, plezier en het verbeteren van uw levenskwaliteit. Neem een duik in het zwembad, geniet van een yogasessie, train in de openluchtfitnessruimte of ontspan gewoon in de weelderige tuin – dit zijn de kleine details die een groot verschil kunnen maken.

Ervaar ongeëvenaarde niveaus van comfort, veiligheid en luxe in het prachtige Lagumare-complex – de ideale woonlocatie in Estepona.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar