Appartement in Torre del Mar

Appartement in Torre del Mar
Torre del Mar, Malaga, Spain
Te koop €245,000 - Appartement, Residentieel
RH-49256-property 78 m2 3 Bedrooms 1.5 Bathrooms 1970 Year Built

BluCee presenteert met genoegen deze nieuwe aanbieding in het centrum van Torre del Mar. Een appartement op de eerste verdieping met helling en lift.

Opent in hal, aan de linkerkant bevindt zich het gastentoilet met fonteintje.
Verder naar rechts is een ingerichte kombuiskeuken met grote bijkeuken aan de achterkant inclusief aansluiting voor een wasmachine en ruimte voor koelkast/vriezer, evenals voldoende opbergruimte en ruimte om kleding te drogen. Deur naar terras.

Links van de keuken bevindt zich een ruime badkamer met grote douchecabine, met ingebouwde opbergruimte. Heet water tank.

Aan het einde van de gang bevindt zich een ruime hoofdslaapkamer met inbouwkasten en een raam met uitzicht op het terras.

Vanuit de gang leidt een deur naar de open woon-/eetkamer. Aan de linkerkant zijn twee serres die beide uitkomen op een zeer groot terras op het zuidoosten. Rechts van de zitkamer bevinden zich twee eenpersoonsslaapkamers.

Torre del Mar is een populaire badplaats gelegen aan de kust van de regio Andalusië in Zuid-Spanje. Torre del Mar, gelegen in de provincie Malaga, heeft een lange strook gouden zandstranden, kristalhelder water en tal van voorzieningen en faciliteiten die perfect zijn voor een geweldige vakantie-ervaring. Het is een bruisende stad met een haven, een promenade vol met cafés, restaurants, bars en ijssalons. De stad heeft een bruisend nachtleven en bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan activiteiten, zoals watersporten, golfen, tennis, fietsen, wandelen en paardrijden.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Walkthrough Video
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar