Appartement te koop Torremolinos
Torremolinos, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €285,000 - Appartement, Residentieel
RH-14734-property 75 M² 1 Bedroom 1 Bathroom

Een mooi modern appartement met één slaapkamer op een bevoorrechte locatie met uitzicht op de baai van Málaga en op minder dan een km van het strand.

Het appartement is afgewerkt met een hoge standaard en gedecoreerd met een frisse en unieke stijl. Het profiteert van natuurlijk licht.

Als u de open leefruimte binnenkomt, zult u verrukt zijn van het panoramische uitzicht op de Middellandse Zee door de glazen vouwramen die uitkomen op het balkon, waardoor de leefruimte wordt vergroot.

De gloednieuwe keuken bevindt zich in de hoek van de open leefruimte, wat betekent dat het perfect is om gasten te ontvangen terwijl ze eten en drinken bereiden en genieten van het prachtige uitzicht vanaf het balkon.

De ruime slaapkamer bevindt zich achter een scherm aan de achterzijde van de leefruimte met aan de zijkant een grote dubbele wastafel. Door de ligging van de slaapkamer kunt u direct vanuit uw bed genieten van het uitzicht op zee.

Het appartement heeft al een toeristenvergunning. Torremolinos is het hele jaar door een populaire toeristische bestemming dankzij het fantastische weer en de aangeboden diensten. De stad is met de trein verbonden met de stad Malaga en de luchthaven (slechts 8 km verderop). Het appartement ligt op loopafstand van alle aangeboden voorzieningen, er is een breed scala aan winkels en restaurants beschikbaar, evenals essentiële voorzieningen zoals medische centra en een ziekenhuis. Of je nu liever naar het strand gaat of naar de bergen gaat, Torremolinos is perfect gepositioneerd voor beide.

Neem contact met ons op om dit appartement te bezichtigen.

Property Map

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.