Appartement te koop Valle-Niza

Appartement te koop Valle-Niza
Valle-Niza, Aldehuela, Velez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29790, Spanje
Te koop €283,000 - Appartement, Residentieel
RH-15360-property 80 M² 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren

Te koop – Valle Niza

Een 2 slaapkamer, 2 badkamer penthouse appartement met een prachtig 200m2 terras gelegen op een heuvel op slechts een paar minuten rijden van het strand in Valle Niza.

Gelegen in een gated community, is het appartement helder en gevuld met natuurlijk licht dankzij de zuidwestelijke oriëntatie.

Entree in een hal die leidt naar een keuken met toegang tot het terras, dat over de hele breedte van het gebouw loopt. Indien gewenst is het mogelijk om deze ruimte geheel of gedeeltelijk af te sluiten. Via de gang komt u in een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een en-suite met ligbad. Een tweede slaapkamer heeft ook ingebouwde kasten. Er is een familiebadkamer met douche.

Binnen de gemeenschappelijke ruimte is een zwembad met aangelegde tuinen.

Het appartement heeft overal airconditioning. De woning wordt volledig gemeubileerd verkocht. Bij de verkoop van het pand is een parkeerplaats van 18m2 met een berging van 10m2 inbegrepen.

Valle Niza is een kustgemeenschap met een prachtig uitzicht op de zee en het omliggende platteland. Het is slechts 8 km naar de badplaats Torre del Mar en 1,5 km naar de badplaats Benajarafe. Het duurt 35 minuten om naar de luchthaven van Malaga te rijden.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar