Charmant vrijstaand huis in Iznate

Charmant vrijstaand huis in Iznate
Iznate, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29792, Spanje
Gereserveerd, Te koop €195,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-45928-property 207 m2 5 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Parkeren 1939 Year Built 1919 m2

Als u op zoek bent naar een authentieke smaak van Spanje vanuit uw woning, dan hebben wij het antwoord!

Dit traditionele huis, gebouwd in 1939 in het mooie witte dorpje Iznate, is gebruikt als bed & breakfast en vakantieverhuur, maar het zou ook een prachtig huis kunnen zijn.

Het huis is geheel gelijkvloers, met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, terrassen waar u kunt genieten van het omliggende platteland, een groot zwembad en land beplant met amandel- en olijfbomen.

Aan de rand van Iznate, op een rustige locatie en toch op korte loopafstand van het dorp.

Parkeerplaats aan de voorkant van het huis voor twee auto’s. Meer parkeergelegenheid aan de zijkant voor meer. Aan de achterkant van het huis is een omheind terras met extra parkeergelegenheid.

Buiten
Bij de ingang van het huis staat een houten pergola waar kamperfoelie in groeit. Ga naar een ander terras met barbecueplek. Een trap leidt naar een prachtige zithoek waar u van het uitzicht kunt genieten.

Trap naar beneden naar het grote omheinde zwembad en toegang tot zowel de zijkant van het huis als het land aan de achterkant.

Binnen
Als u door de dubbele houten deuren de woning binnenstapt, voelt u direct het karakter van dit bijzondere pand.

In deze kamer zijn de balken wit geschilderd en zijn de ramen en deuren voorzien van houten luiken. Vanuit de zitkamer leiden dubbele deuren naar het terras. Aan de andere kant van de kamer is een eethoek met een houtkachel.

Een trap leidt naar de keuken in traditionele Andalusische stijl met een keramische butlergootsteen, een gaskookplaat en oven. Een deur aan de achterkant van de keuken leidt naar een tweepersoonsslaapkamer met een nis voor het opbergen van kleding.

De rest van de slaapkamers en beide badkamers zijn toegankelijk vanaf de binnenplaats. Vanuit de keuken leidt een deur naar de binnenplaats en direct aan uw linkerhand bevindt zich een badkamer met een ligbad en een hoofddouche.

De prachtige prachtige binnenplaats heeft een citroenboom in het midden en een oude broodoven in de muur. Rondom het terras zijn er deuren naar twee opslagruimtes, de tweede grote slaapkamer met tweepersoonsbed, waarin een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed passen en twee ramen hebben die uitkijken op het uitzicht. De derde slaapkamer is een eenpersoonskamer met een nis voor kleding en heeft een verbindingsdeur naar de vierde grote tweepersoonskamer. Opnieuw beide met prachtig uitzicht. Deze twee kamers zijn afzonderlijk toegankelijk of kunnen als één suite worden gebruikt. Een trap leidt naar een overdekte ruimte met een gootsteen en de wasmachine. Een deur aan de rechterkant leidt naar een badkamer met een klein bad en een hoofddouche. Aan de linkerkant bevindt zich de vijfde tweepersoonsslaapkamer met openslaande deuren naar het achterterras.

De binnenplaats is een prachtige omgeving om te dineren en te ontspannen, wijnstokken groeien over een frame en zorgen voor schaduw en natuurlijk fruit.

Het achterterras heeft openslaande deuren die groot genoeg zijn om indien gewenst te worden gebruikt als parkeerplaats voor minimaal twee auto’s.

Aan de achterkant van het pand ligt nog meer land dat is beplant met olijf- en amandelbomen.

Deze woning is aangesloten op leidingwater en elektriciteit. Het is niet aangesloten op het elektriciteitsnet en wij raden aan een septic tank te installeren.

Iznate is een wit dorp in de heuvels van de Axarquia, op slechts 10 km van het strand van Valle Niza aan de kust van Málaga. Het dorp heeft twee supermarkten, een aantal bars en restaurants, een kinderspeeltuin en een fijne gemeenschapssfeer. Slechts 40 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een bezichtiging.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Plattegrond

Ground floor

5 Bedrooms
2 Bathrooms
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar