Landhuis te koop in Trapiche

Landhuis te koop in Trapiche
Trapiche, Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29749, Spanje
Te koop €180,000 - Boerderij, Boerderij, Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-55814-property 165 m2 4 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Parkeren 768 m2

Landhuis te koop in Trapiche, Malaga.
Exclusief bij BluCee Real Estate.

Gelegen op het platteland van Trapiche en op slechts een klein eindje rijden van de hoofdweg, is dit pand verdeeld over twee niveaus met een appartement met twee slaapkamers op de bovenverdieping en twee slaapkamers in het hoofdgebouw beneden. De woning beschikt over voldoende parkeergelegenheid op de oprit en een afgesloten schuur en een berging onder de trap waar momenteel de wasmachine voor het appartement staat.

Vanaf de oprit leidt een trap aan de zijkant van de woning naar het appartement. U komt binnen in de zitkamer met open keuken. De badkamer heeft een ligbad met hoofddouche. Twee tweepersoonsslaapkamers, de hoofdslaapkamer heeft toegang tot een terras met prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Houten balken overal.

Terug naar beneden leidt een poort naar de ommuurde tuin met zwembad. Bij de ingang van het huis is een overdekte eethoek met buitenkeuken die een geweldige schaduwrijke plek biedt voor maaltijden met vrienden en familie.

U komt binnen in de zitkamer met open haard. Gebogen deuropening naar de keuken en nog een boog naar een eethoek waar ook de mogelijkheid is om een open haard te plaatsen.

Badkamer met inloopdouche en wasmachine.

Aan de achterkant van de zitkamer bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer met ligbad en wastafel.

De woning is gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg, het is slechts 20 minuten naar het strand van Torre del Mar en 45 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Klik op deze link om meer landeigendommen te bekijken die te koop zijn bij BluCee.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.