Landelijk gelegen woning met apart appartement in Sedella

Landelijk gelegen woning met apart appartement in Sedella
Sedella, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €425,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-65211-property 233 m² 4 Bedrooms 3 Bathrooms 2 Parkeren 2004 Year Built 15600 m²

Landelijk pand met apart appartement in Sedella

Hoofd huis 

Het pand is toegankelijk via een betonnen oprit met aantrekkelijke droge stenen muren, die leiden naar een parkeerplaats met grind die plaats biedt aan meerdere voertuigen.

Bij binnenkomst in het hoofdgebouw vindt u een houten deur die u naar de veranda brengt. Van daaruit komt u in de gang.

De lounge is voorzien van een aantrekkelijke boog en plafondventilatoren, en openslaande deuren leiden naar de overdekte veranda.

Voor de wintermaanden is er een houtkachel geïnstalleerd, die ook de radiatoren door het hele pand aanstuurt via een achterboiler.

De gang leidt ook naar de hoofdslaapkamer, die een en-suite badkamer heeft. De hoofdslaapkamer beschikt ook over ingebouwde kasten, een plafondventilator en een rustige sfeer.

Aan het einde van de gang vindt u het eetgedeelte, dat in verbinding staat met de logeerkamer en de familiebadkamer. De keuken is volledig uitgerust.

Boven vindt u een open houten trap die leidt naar een unieke ‘torenkamer’ met een gewelfd plafond met houten panelen en een plafondventilator. Deze kamer wordt momenteel gebruikt als bibliotheek, maar zou ook een fantastische vijfde slaapkamer kunnen zijn.

Vanaf hier heeft u toegang tot het prachtige dakterras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het landschap en de bergen. Deze ruimte is perfect voor het creëren van een buitenkeuken of barbecueplek.

Appartement

U betreedt het gastenverblijf via een deur vanaf de overdekte veranda, die naar een kleine hal leidt. Vanaf hier heeft u toegang tot de volledig ingerichte keuken en badkamer.

De woon-/eetkamer is ruim en beschikt over twee plafondventilatoren en een houtkachel.

De twee gastenslaapkamers bevinden zich naast de woonkamer en zijn voorzien van ingebouwde kasten en plafondventilatoren.

Buitenruimte

Het pand beschikt over een garage en een berging, momenteel in gebruik als fitnessruimte, gelegen aan één kant van de parkeerplaats. De dakruimte biedt ook voldoende opbergruimte.

De overdekte veranda biedt toegang tot de parkeerplaats en biedt een prachtig uitzicht op het zoutwaterzwembad en het omliggende platteland.

Het zwembad is omgeven door een prachtig terras, ideaal om te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

Er is een overdekt terras dat naar het appartement leidt. Vanaf hier heeft u ook toegang tot de keuken van het hoofdgebouw.

Daarnaast is er in dit gebied een houten opslagschuur en een houtopslag.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

  • Energy Class: E
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar