Vrijstaand landhuis Riogordo

Vrijstaand landhuis Riogordo
Riogordo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29180, Spanje
Te koop €399,950 - Boerderij, Huis, Klein huisje, Opslag ruimte, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-52286-property 150 m² 3 Bedrooms 3 Bathrooms 5 Parkeren 2002 Year Built 5000 m²

BluCee Real Estate presenteert met trots dit prachtige gelijkvloerse pand met gastenverblijf in een rustige maar gemakkelijk bereikbare schilderachtige landelijke omgeving op het platteland van Riogordo, Malaga.

Betreed het pand via een eigen oprit met voldoende parkeergelegenheid, inclusief een carport voor 3 auto’s, en een olijfgaard aan de zijkant.

Veilige poorten geven toegang tot de tuin, die volledig omheind is. De huidige eigenaar houdt dieren, waaronder ganzen en pauwen, en heeft daarvoor verblijven ingericht.

Het pad leidt naar een zoutwaterzwembad met jacuzzi en voldoende ruimte om te ontspannen eromheen. Er is een tuinhuisje voor een drankje bij het zwembad.

De tuin is volledig omheind, hoewel het land zich buiten het hek uitstrekt. Het land is iets meer dan 5000 m2 groot en heeft olijf-, vijgen-, amandel-, citroen-, sinaasappel-, mandarijn-, nispero- en lindebomen, evenals druivenranken en andere volwassen planten. Er zijn twee waterputten op het land.

Aan de voorzijde van het huis is een terras waar u kunt genieten van de tuin en het uitzicht en een barbecueplek.

Hoofd huis
Ga het huis binnen in een zitkamer met zeer hoge plafonds met houten balken en bogen naar andere kamers. Houtkachel in de hoek. Airconditioning.

Boog doorgang naar de eetkamer (dit was voorheen een slaapkamer en kon weer omgebouwd worden). Airconditioning en pelletbrander.

Doorgang naar een ruime keuken voorzien van een oven met vaatwasser, kookplaat en koperen afzuigkap. Granieten werkbladen.

Deuropening naar een fantastisch nuttige bijkeuken met meer opbergruimte, een wastafel en een wasmachine. Toegang tot zijterras.

Deuropening vanuit de zitkamer naar een gang met een grote badkamer met ruime inloopdouche. Aan de rechterkant is een grote tweepersoonsslaapkamer met airconditioning. En-suite met ligbad met hoofddouche. Grote unit met marmeren bladen.

Vanuit de zitkamer tweede tweepersoonsslaapkamer met dubbele ramen met prachtig uitzicht op de tuin. Airconditioning.

Casita
Bij de ingang van het pand, binnen de hoofdingang, bevindt zich een gastencasita. U komt binnen in een grote slaapkamer/woonkamer. Airconditioning. Landelijke badkamer met inloopdouche.

Houten luiken in het hoofdgebouw en de casita.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Gelegen in een prachtige landelijke omgeving, op slechts 10 minuten rijden van Riogordo. Het dichtstbijzijnde restaurant ligt op vijf minuten rijden of 45 minuten lopen. Restaurants en winkels in Riogordo en Benamargosa. Dagelijks passeert er een broodwagen het huis, wekelijks rijden er vis- en groentewagens langs het huis.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Walkthrough Video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar