Vrijstaand huis Chilches Pueblo

Vrijstaand huis Chilches Pueblo
Chilches, Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29738, Spanje
Te koop €255,000 - Boerderij, Huis, Klein huisje, Residentieel, Village house, Vrijstaande villa
RH-46976-property 72 m² 3 Bedrooms 1 Bathroom 1985 Year Built

BluCee Real Estate presenteert met trots opnieuw een exclusief pand. Een prachtig gerenoveerd dorpshuis met spectaculair open zeezicht. Gelegen in het Andalusische witte dorp Chilches, met uitzicht op de Middellandse Zee en op slechts 30 minuten van de historische stad Málaga en alles wat het te bieden heeft. Het dorp heeft een bakker, bar, school, bibliotheek, dokterspraktijk en postkantoor. Een paar minuten rijden of een half uur lopen naar de kust (via de weg of de rivierbedding). De kust van Chilches heeft een grote supermarkt, Mercadona, en een aantal winkels en restaurants, evenals een apotheek, garage, monteur en andere diensten, en natuurlijk meer dan 2 km zandstrand. Gemakkelijke toegang tot de snelweg.

Dit vrijstaande huis met drie slaapkamers heeft een zwembad en twee terrassen waar u kunt genieten van het adembenemende uitzicht. Het huis is omgeven door het platteland waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het huis profiteert van voldoende gratis parkeergelegenheid op straat.

Het terras loopt rond de zijkant van het huis en het zwembad. Betreed het huis in een gezellige zitkamer met een houtkachel in een hoek. In deze kamer bevindt zich een tussenverdieping die toegankelijk is via een brandweerladder. De keuken staat in open verbinding met de zitkamer en heeft een gaskookplaat, elektrische oven en magnetron.

Aan de achterkant van de zitkamer bevindt zich een badkamer met ligbad en hoofddouche.

Beneden zijn drie slaapkamers waarvan één met een ingebouwd bed met opbergruimte. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot het benedenterras, met een berging en een trap naar beneden naar de privétuin. Allemaal met een prachtig uitzicht op zee.

De ramen zijn overal kantel- en draaibaar. De woning is aangesloten op leidingwater, elektriciteit en sanitair.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Walkthrough Video
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar