Vrijstaand huis Riogordo

Vrijstaand huis Riogordo
Riogordo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29180, Spanje
Te koop €395,000 €425,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-64510-property 354 m2 5 Bedrooms 6 Bathrooms 1765 m2

Vrijstaand Huis Riogordo


Gelegen aan de rand van het dorp Riogordo met de rivier aan de ene kant en de glooiende heuvels van het platteland erachter. Het huis ligt aan de weg en biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Dubbele poorten leiden naar een prachtig terras met volwassen planten, een poort aan de zijkant leidt naar een ander terras met toegang tot de zitkamer en keuken.

Dit grote dorpshuis is opgedeeld in twee woningen. Het eerste huis aan de linkerkant komt binnen in een grote zitkamer met gashaard, dubbele deuren leiden naar een tweede ontvangstruimte, eveneens met gashaard. Keuken met doucheruimte aan de achterkant. Deur leidt naar de tuin.

Boven toegang tot een hal met ingebouwde berging. Eenpersoonskamer aan de rechterkant. Badkamer met douche. De gang leidt naar een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een eigen doucheruimte. Deur naar dakterras met prachtig uitzicht op de bergen en het platteland.

Het tweede huis komt binnen in een grote zitkamer met open haard. Boog naar zitkamer. Deur naar hal met doucheruimte. Volledig ingerichte keuken met gaskookplaat en elektrische oven. Openslaande deuren naar de tuin.

Boven naar een ontvangstruimte die kan worden afgesloten voor een andere slaapkamer. Tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite badkamer met douche.

Gang naar beneden naar een badkamer met ligbad aan de rechterkant. Tweepersoonsslaapkamer aan de linkerkant met ingebouwde kasten.

Hoofdslaapkamer met ramen aan elke kant en openslaande deuren naar Frans balkon. In loop kasten. En-suite badkamer met douche. Airconditioning.

De woning is overal voorzien van elektrische wandverwarmers.

Aan de achterkant van het pand ligt een groot grasveld met uitzicht op het platteland. Voldoende ruimte om een ​​zwembad te installeren. Aan de zijkant van het huis ligt een moestuin en een privéput. Stenen bijgebouw gebruikt als tuinopslag. De tuin heeft vijgen, druiven, sinaasappel, satsuma’s, pruimen, nispero en meer!

Deze woning geeft het gevoel op het platteland te zijn, terwijl het slechts een korte wandeling is naar het dorp Riogordo en alles wat het te bieden heeft.

Riogordo ligt 400 meter boven de zeespiegel in het centrum van de Axarquia. Gelegen op 30 km van Vélez-Málaga en 40 km van Málaga. Traditionele witte huizen, een van de oude Arabische dorpen van Andalusië, bieden onderdak aan ongeveer 3000 mensen. Er zijn een aantal restaurants om uit te kiezen, een paar supermarkten en andere winkels, een school, een zwembad, festivals die het hele jaar door worden gevierd en een prachtig landschap dat het hele jaar door te ontdekken is.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

 

Extra informatie

 • Fenced garden: Parking and driveway
 • Built 1994: Great location
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 290
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar