Vrijstaand huis Riogordo

Vrijstaand huis Riogordo
Riogordo, La Axarquia, Malaga, Andalusië, 29180, Spanje
Te koop €395,000 €425,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-29670-property 354 m2 5 Bedrooms 6 Bathrooms 1765 m2

Gelegen aan de rand van het dorp Riogordo met de rivier aan de ene kant en glooiende heuvels van het platteland erachter. Het huis ligt van de weg af met parkeergelegenheid voor tal van auto’s. Dubbele poorten leiden naar een mooi terras met volgroeide planten, een poort aan de zijkant leidt naar een ander terras met toegang tot de zitkamer en keuken.

Dit grote dorpshuis is opgedeeld in twee woningen. Het eerste huis aan de linkerkant komt uit in een grote zitkamer met gashaard, dubbele deuren leiden naar een tweede ontvangstruimte ook met gashaard. Keuken met doucheruimte aan de achterzijde. Deur leidt naar de tuin.

Boven in een hal met ingebouwde berging. Eenpersoonskamer rechts. Badkamer met douche. Hal leidt naar slaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite badkamer met douche. Deur naar dakterras met prachtig uitzicht op de bergen en het landschap.

Het tweede huis komt uit in een grote zitkamer met open haard. Boog naar zitkamer. Deur naar hal met doucheruimte. Volledig ingerichte keuken met gaskookplaat en elektrische oven. Openslaande deuren naar de tuin.

Boven naar een ontvangstruimte die kan worden afgesloten voor een andere slaapkamer. Tweepersoons slaapkamer met ingebouwde kasten en en-suite badkamer met douche.

Hal naar rechts een badkamer met ligbad. Dubbele slaapkamer aan de linkerkant met ingebouwde kasten.

Hoofdslaapkamer met ramen aan elke kant en deuren naar Frans balkon. In loop kasten. Eigen badkamer met douche. Airconditioning.

Het pand heeft overal elektrische wandverwarmers.

Aan de achterkant van het pand is een groot grasveld met uitzicht op het platteland. Genoeg ruimte om een zwembad te plaatsen. Aan de zijkant van het huis is er een moestuin en een eigen waterput. Stenen bijgebouw gebruikt als tuinopslag. De tuin heeft vijgen, druiven, sinaasappel, satsuma’s, pruimen, nispero en meer!

Deze woning geeft het gevoel op het platteland te zijn, terwijl het slechts een korte wandeling is naar het dorp Riogordo en alles wat het te bieden heeft.

Riogordo ligt 400 meter boven de zeespiegel in het centrum van de Axarquia. Gelegen op 30 km van Vélez-Málaga en 40 km van Málaga. Een van de oude Arabische dorpen van Andalusië, traditionele witte huizen waar ongeveer 3000 mensen wonen. Er zijn een aantal restaurants om uit te kiezen, een paar supermarkten en andere winkels, een school, een zwembad, festivals die het hele jaar door worden gevierd en een prachtig landschap om het hele jaar door te ontdekken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Extra informatie

 • Omheinde tuin: Parkeren en oprit
 • Gebouwd in 1994: Goede locatie
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 290
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar