Huis met 2 slaapkamers te koop in een gehucht nabij Viñuela

Huis met 2 slaapkamers te koop in een gehucht nabij Viñuela
Viñuela, La Axarquía, Malaga, Andalusia, Spain
Te koop €59,950 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Klein huisje, Residentieel, Village house
RH-62813-property 64 m2 2 Bedrooms 1 Bathroom 1970 Year Built

Huis met 2 slaapkamers te koop in Hamlet nabij Viñuela

Dit mooie gehucht vlakbij Viñuela ligt op een geweldige locatie. Het ligt vlakbij alle voorzieningen en er is ook een bushalte vlakbij.

Wanneer u de woning binnenkomt in de woonkamer, heeft u direct het gevoel dat dit een thuis is. Het heeft een gezellige uitstraling. Aan de linkerkant, via een boog, bevindt zich de volledig ingerichte keuken, met een nieuwe elektrische waterkoker.
Aan de andere kant van de woonkamer bevindt zich de fraai betegelde badkamer met douche.
Neem de trap naar de eerste verdieping, u zult het mooie tegeldetail op de stootborden opmerken.
De eenpersoonsslaapkamer bevindt zich aan de linkerkant, de tweepersoonsslaapkamer bevindt zich aan het einde van de gang. Beide slaapkamers hebben ruimte voor een kledingkast.

Deze woning is perfect voor een vakantiehuis of een fulltime bewoning. Het is in zeer goede staat en instapklaar.

Het gebied

La Viñuela is een dorp gelegen in een gebied van uitzonderlijke schoonheid in de heuvels van de Axarquia, en net onder het natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara en Alhama. Het dankt zijn naam aan het nabijgelegen meer (eigenlijk een stuwmeer), dat in de zomer populair is om te wandelen en watersporten te beoefenen. Het dorp heeft restaurants, bars, winkels, een gemeentehuis en een 24-uurs medisch centrum. Het is slechts 25 minuten van de kust bij Torre del Mar en 45 minuten van de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van huizen in Andalusië. De klant wordt ervan op de hoogte gebracht dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere kosten die inherent zijn aan de verkoop, niet in de prijs zijn inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar