Landelijk onroerend goed Arenas te koop

Landelijk onroerend goed Arenas te koop
Arenas, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29753, Spanje
Te koop €179,000 - Boerderij, Klein huisje, Residentieel
RH-51403-property 109 m² 2 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren 1992 Year Built 1000 m²

Nieuwe aanbieding bij BluCee! Gelegen op slechts 2 km buiten Vélez-Málaga aan de weg naar Arenas en met goede toegang via een betonweg. Dubbele poorten naar een mooie binnenplaats met ommuurde tuinen, aan de rechterkant is een overdekte zithoek en een pad dat rond het huis loopt.

Een ijzeren hek leidt naar de voordeur. Rechtdoor naar een ruime woonkamer met aan de rechterkant een keuken met oven, kookplaat, wasmachine en koelkast. De zitkamer heeft zeer hoge plafonds, een open haard, plafondventilator, drie wandverwarmers en nieuwe airconditioning. Twee treden omhoog via een brede boog naar een andere zithoek met een prachtig uitzicht over het landschap door boogramen. Opbergnis.

Vanuit de keuken leidt een deur naar een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde berging, plafondventilator, nieuwe airconditioning en een grote en-suite badkamer met inloopdouche.

Links van de vooringang bevindt zich de tweede tweepersoonsslaapkamer met een zeer grote inbouwkast, aparte inbouwkast, nieuwe airco unit, wandverwarming, plafondventilator en een badkamer met douche.

Tegenover de slaapkamer bevindt zich een deur met trap die naar beneden leidt naar een ruime berging. Toegangsdeur naar de tuin die doorloopt aan de zijkant van de woning. Links van de entree van de berging bevindt zich een trap naar het dakterras met uitzicht over het landschap tot aan Comares. De tuin is groot met veel mogelijkheden voor beplanting en terrassen.

Vélez-Málaga is de hoofdstad van de Axarquia en is een bloeiende stad, met een Moorse geschiedenis vermengd met moderne gemakken. Het fort Alcazaba, de Hermitage en kerken sieren de skyline. Het ligt vijf kilometer landinwaarts van de zee bij Torre del Mar en 35 minuten van de internationale luchthaven van Málaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: F
 • Energy Performance: 351
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar