Te koop appartement Torrox

Te koop appartement Torrox
El Morche, Torrox, La Axarquía, Malaga, Andalusia, 29793, Spain
Gereserveerd, Te koop €180,000 - Appartement, Residentieel
RH-54597-property 65 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom 1976 Year Built

Exclusieve vermelding te koop bij Te koop BluCee Real Estate.

Gelegen op een fantastische locatie met prachtig uitzicht op zee en alle voorzieningen van El Morche en Torrox Costa direct voor de deur. Dit appartement met twee slaapkamers is gelegen in een urbanisatie met twee zwembaden, padel- en tennisbanen en gemakkelijke toegang tot het strand.

Het appartementengebouw beschikt over een lift en is goed onderhouden.

U komt het appartement binnen in een hal. Aan uw rechterhand bevindt zich de badkamer met ligbad en hoofddouche. Aan de linkerkant bevindt zich de keuken. Deze zijn beide aan vernieuwing toe.

Gang aan de rechterkant komt uit in de zitkamer met uitzicht op zee en toegang tot het overdekte terras met open uitzicht op zee.

Langs de gang aan de linkerkant zijn twee tweepersoonsslaapkamers, beide met uitzicht op zee. De grotere slaapkamer heeft ingebouwde kasten.

Veiligheidszonwering voor alle ramen, de ramen zijn aan vernieuwing toe.

Het water is momenteel niet aangesloten bij deze accommodatie, maar kan door de kopers worden aangesloten.

Een geweldige investering. Met een kleine renovatie wordt dit een prachtig appartement. Onovertroffen uitzicht en locatie. De noodzaak voor renovatie komt tot uiting in de prijs.

Neem contact met ons op om uw bezichtiging te regelen.

El Morche is een populaire badplaats in de gemeente Torrox die trots is op het label ‘beste klimaat van Europa’. El Morche staat bekend om zijn brede strand met blauwe vlag dat zich 1,2 km uitstrekt. Het strand is toegankelijk voor gehandicapten en heeft een zachte golven, waardoor het perfect is voor het hele gezin. El Morche heeft alles wat je nodig hebt in een stad met banken, restaurants en winkels. Er is een sportterrein met voetbal- en volleybalvelden en een kinderspeelplaats. Het is een gemakkelijke wandeling naar de grotere stad Torrox, die al sinds de Fenicische tijd bewoond is. Bij de vuurtoren kunt u Romeinse ruïnes bekijken via een nieuw gebouwde Balcon de Torrox met glazen vloer. De luchthaven van Malaga ligt op slechts 40 minuten afstand. Nerja ligt op 15 minuten afstand. Er zijn kilometerslange prachtige kustlijn, maar ook heuvels en bergen om te voet of met de fiets te verkennen – waar wacht je nog op?

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Walk through video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar