Landelijke villa te koop in Competa

Landelijke villa te koop in Competa
Cómpeta, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29754, Spanje
Te koop €599,000 - Boerderij, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-55491-property 260 m² 5 Bedrooms 4 Bathrooms 4 Parkeren 2007 Year Built 2100 m²

Landelijke villa te koop nabij Cómpeta
Nieuwe aanbieding bij BluCee Real Estate

Een ruime villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers met spectaculair panoramisch uitzicht op zee en het platteland op een bevoorrechte locatie die vrede, rust en privacy biedt, op slechts een paar minuten rijden van het populaire dorp Competa en 30 minuten naar het strand van Torrox of Algarrobo en een uur van Málaga internationaal vliegveld.

Toegankelijk via een afgesloten privé oprit.

De buitenruimte bestaat uit een groot terras voor buitenactiviteiten, een zwembad met een terras met veel ruimte voor ontspanning en een grote dubbele garage van 60 m2.

De villa is verdeeld over twee niveaus en heeft een aparte gastenslaapkamer in het garagegebouw.

Betreed het lagere niveau in de inkomhal met een brede, lichtmarmeren trap en een gastentoilet. Aan de linkerkant bevindt zich de ruime zitkamer en eetkamer met aan de zijkant een berging, een boog leidt naar de volledig uitgeruste keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras. Rechts van de hoofdingang bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer.

Boven zijn er nog drie slaapkamers waarvan twee met een eigen badkamer, waarvan één met een jacuzzi. De derde slaapkamer wordt momenteel gebruikt als studeerkamer. Alle slaapkamers hebben toegang tot het zonneterras met prachtig uitzicht op zee.

Het vrijstaande gebouw van 60m2 wordt momenteel gebruikt als dubbele garage met een logeerkamer. Dit kan worden gelaten zoals het is of kan met minimale investeringen worden omgebouwd tot een compleet gastenverblijf, water en elektriciteit zijn al aangesloten en het gebouw heeft uitzicht op zee vanaf het privéterras.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze ruime villa met uitzicht op zee.

Klik hier voor meer informatie over wonen in Competa.

Competa is een van de witte dorpen van Andalusië in de regio Axarquia. Competa ligt 700 meter boven de zeespiegel en staat bekend om zijn wijn en festivals en heeft een prachtig uitzicht op de bergen, het platteland en de zee. Het dorp bruist van de bars, winkels en wekelijkse markten. Het is minder dan een uur naar Málaga en de internationale luchthaven en een half uur naar het strand en het kustgebied van Torrox.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Plattegrond

Ground floor

First floor

Proposed plan for guest apartment

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: D
 • Energy Performance: 128.93
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar