Te koop vrijstaande villa’s in Fuengirola

Te koop vrijstaande villa’s in Fuengirola
Fuengirola, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusië, Spanje
Nieuw project From €1,890,000 - Huis, Vrijstaande villa
RH-63783-property 413 m2 5 Bedrooms 4 Bathrooms 2024 Year Built 547 m2

Het project is gelegen in de exclusieve wijk El Higueron en beschikt over 7 vrijstaande villa’s met een zuidoostelijke oriëntatie en een panoramisch uitzicht op de zee en de kustlijn van Fuengirola.

Elke villa heeft een modern, eigentijds design met grote ramen die zorgen voor natuurlijk licht en vrij uitzicht op de omgeving.

De panden hebben een totale vloeroppervlakte van 496-542 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen en een kelder. De bovenste verdiepingen zijn voorzien van 5 slaapkamers aan de buitenkant, 4 badkamers en een woon-eetkamer met toegang tot de tuin en het zwembad.

De kelder omvat een bioscoopzaal, een speelkamer of een fitnessruimte, een wasruimte, een personeelsverblijf met complete badkamer en een garage voor 3 voertuigen.

Contacteer ons ook niet voor meer informatie over nieuwbouw.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van huizen in Andalusië. De klant wordt ervan op de hoogte gebracht dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere kosten die inherent zijn aan de verkoop, niet in de prijs zijn inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar