Te koop Finca met stallen in Almayate

Te koop Finca met stallen in Almayate
Almayate Bajo, Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29740, Spanje
Te koop €498,000 - Boerderij, Boerderij, Huis, Residentieel, Stables, Vrijstaande villa
RH-59504-property 203 m2 3 Bedrooms 1 Bathroom 3 Parkeren 13000 m2

Finca met stallen te koop in Almayate

Plaats

Prachtige finca op het platteland van Almayate. Goede toegang en gemakkelijk te bereiken Torre del Mar, Málaga en de luchthaven. Slechts 2 km naar het dorp Almayate en iets minder dan 3 km naar het strand.

Buiten ruimte

Betreed het pand via een beveiligde poort naar een oprit met parkeergelegenheid voor meer dan 5 auto’s.

Het terrein is volledig omheind. Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een tuinruimte tussen de woning en de weg. Aan de linkerkant leidt een poort naar de voorkant van het huis waar zich een onafhankelijke berging bevindt waar de wasmachine staat. Achter de berging bevindt zich een watertank van 2000 liter.

Een trap leidt naar de ommuurde patio die is beplant met volwassen bomen. Buitendouche. Pergola boven de jacuzzi. Keukengedeelte met zitje en spoelbak. Prachtig uitzicht op het landschap en de zee door de bogen van het overdekte terras.

Een poort leidt naar de achtertuin met dubbele poorten naar stallen voor 3 paarden (vergunning voor 4 paarden). Grote manege. Er is een waterput op het terrein en een extra watertank van 20.000 liter. De woning is aangesloten op leidingwater.

In totaal beschikt het pand over 13.000 m2 grond, inclusief een mangoplantage.

Binnen

Dubbele deuren naar ruime entreehal. Boog naar gang. Aan de rechterkant is een badkamer met inloopdouche.
Aan het einde van de gang bevindt zich een grote slaapkamer met tweepersoonsbed.
Via een andere boog vindt u links een zitkamer met nissen en een open haard. Eetruimte met ingebouwde planken. Deze kamer heeft veel charme en kijkt uit op het overdekte terras.

Via een trap komt u in een ruimte die gebruikt wordt als zitgedeelte/logeerbed. Aan de rechterkant is een tweepersoonsslaapkamer met prachtig uitzicht op het platteland en een nis. Aan de linkerkant bevindt zich de landelijke keuken met gaskookplaat, oven, vaatwasser en openslaande deuren naar het overdekte terras.

Dit is een prachtig pand waar u alle voorzieningen binnen handbereik heeft, maar toch uw vrede en rust heeft en veel ruimte om te ontspannen in de Andalusische zon en levensstijl.

Over het gebied

Almayate is een traditioneel dorp net achter de zee. Het ligt in een gebied dat ideaal is voor wandelaars en fietsers. Het dorp zelf heeft een wekelijkse markt, maar ook lokale winkels, restaurants, bars en banken. Er is ook een school, een medisch centrum en een apotheek. Het dorp organiseert door de jaren heen festivals. Het wordt over het hoofd gezien door een van de beroemde Osborne-stieren en er zijn archeologische vindplaatsen rondom het dorp.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar