Vrijstaand huis te koop in Canillas de Albaida

Vrijstaand huis te koop in Canillas de Albaida
Canillas de Albaida, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29755, Spanje
Te koop €369,000 - Boerderij, Huis, Vrijstaande villa
RH-62816-property 225 m2 4 Bedrooms 2 Bathrooms 3 Parkeren 1200 m2

Huis te koop in Canillas de Albaida

Dit traditionele Spaanse huis ligt op een perceel van 1200 m² en biedt een prachtig uitzicht op zee, waardoor het een werkelijk uniek pand is. De woning heeft een zwembad, garage, grote onderbouw en fruitbomen.

Parkeren en oprit

U betreedt het pand via dubbele poorten, waar u drie auto’s kunt parkeren. Een garagedeur leidt naar een parkeerplaats voor een voertuig, waardoor er voldoende ruimte is voor ons voertuig.

Bovendien vindt u aan de achterkant een grote ruimte die wordt gebruikt als kleine werkplaatsen en opslag, wat een groot uitbreidingspotentieel biedt.

Ruime entree en woonruimtes

Als u de overdekte veranda betreedt, kunt u genieten van het prachtige uitzicht. Vervolgens komt u binnen via de voordeur en stapt u de ruime entreehal binnen, die de toon zet voor de rest van het pand.

Rechts zie je een deur die rechtstreeks naar de woonkamer leidt, en rechtdoor een deur die uitkomt op een lange gang.

Goed ontworpen lay-out

De woonkamer heeft een goed formaat, met een traditionele open haard in Spaanse stijl die warmte en karakter toevoegt. De deur die naar de keuken leidt, verbindt de twee ruimtes, waardoor een gevoel van continuïteit ontstaat.

Vanuit de gang vindt u deuren naar de keuken, vier slaapkamers, waarvan één met een en-suite badkamer, en de familiebadkamer.

Keuken en eetkamer

De volledig ingerichte keuken biedt voldoende ruimte voor een eettafel en stoelen en is een perfecte plek voor gezinsmaaltijden of het ontvangen van gasten. Via de keukendeur heeft u ook toegang tot een barbecueplek buiten, waar prachtige druiven-, vijgen- en andere bomen staan ​​die schaduw creëren voor de warmere dagen.

Buitenruimte

De rustige sfeer van deze buitenruimte is perfect om te ontspannen op warme dagen. Aan de zijkant van het huis vindt u een moestuin en percelen met volwassen fruitbomen, die eindeloze mogelijkheden bieden voor tuinieren en zelfvoorziening.

Het zwembad ligt aan de voorkant van het huis en is toegankelijk via de zijtuin of de oprit.

Renovatiepotentieel

Wij zijn van mening dat dit pand enige renovatie nodig heeft om zijn volledige potentieel te ontsluiten. Met wat liefde kan het worden omgetoverd tot een mooie ruime woning of worden opgesplitst in twee aparte accommodaties om zo een inkomen te creëren.

Gebied

Canillas de Albaida ligt op een klein eindje rijden van Competa, een van de witte dorpen van Andalusië in de regio Axarquia. Competa staat bekend om zijn wijn en festivals, en biedt een prachtig uitzicht op de bergen, het platteland en de zee. Het dorp bruist van de bars, winkels en wekelijkse markten, dankzij de inspanningen van de bewoners. Het duurt minder dan een uur om Málaga en de internationale luchthaven te bereiken, en slechts een half uur om het strand en het kustgebied van Torrox te bereiken.

Voor meer informatie over dit gebied kunt u onze gebiedsgids raadplegen.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van huizen in Andalusië. De klant wordt ervan op de hoogte gebracht dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere kosten die inherent zijn aan de verkoop, niet in de prijs zijn inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar