Huis te koop in Gualchos Granada

Huis te koop in Gualchos Granada
Gualchos, Granada, Andalusië, 18740, Spanje
Te koop €116,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel, Townhouse
RH-54842-property 94 m² 3 Bedrooms 1.5 Bathrooms 2006 Year Built

Exclusief bij BluCee Real Estate.
Huis te koop in Gualchos, Costa Tropical, Granada.

Dit mooie huis is open ingedeeld en heeft drie slaapkamers, een doucheruimte en een toilet op de begane grond. Het heeft ook twee terrassen met uitzicht op zee en een garage.

Gelegen op de hoek van twee straten, via beide straten kunt u de voortuin betreden. De garage is geschikt voor motoren en als opslag.
U komt de woning binnen in een hal met trap naar rechts, rechtdoor is een deur naar een berging met wasmachine, daarnaast is een toilet met fonteintje. Bij binnenkomst in de gang opent de keuken naar rechts. Volledig ingerichte units en granieten werkblad, met oven, kookplaat en vaatwasser. Aan de linkerkant is een ruime woonkamer met dubbele deuren naar een gedeeltelijk overdekt terras, met uitzicht op zee.
Boven drie slaapkamers, de hoofdslaapkamer heeft een terras op het zuiden. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten, verduisteringsluiken en dubbele beglazing.

Gualchos is een klein witgekalkt dorp, 365 meter boven de zeespiegel gelegen op een heuvel met uitzicht op de Middellandse Zee en de daaraan verbonden badplaats Castell de Ferro. Het wordt omgeven door natuurparken en de bergen van Pico de Águila, waar zich de grootste grotten van Granada bevinden, Los Cuevas de Campanas.

Gualchos is goed verbonden via de snelweg en ligt op slechts een uur van de stad Granada en anderhalf uur van Málaga, die beide internationale luchthavens hebben. Het is een half uurtje rijden naar het plaatsje Motril.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar