Huis te koop in Mondron

Huis te koop in Mondron
Mondrón, Periana, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29710, Spanje
Te koop €230,000 - Boerderij, Huis, Klein huisje, Residentieel
RH-63799-property 215 m2 4 Bedrooms 2 Bathrooms 3370 m2

Huis te koop in Mondron

Exclusieve vermelding bij BluCee Real Estate

Plaats

Gelegen in een prachtig, vredig landschap met uitzicht over de met olijfbomen bedekte heuveltoppen en een nabijgelegen beekje. Dicht bij het dorp Mondron en de steden Riogordo en Periana en slechts 35 minuten naar de kust.

Buiten ruimte

Betreed het pand in een mooie ommuurde tuin met grind en rozen en bougainvillea die over de borders hangen.

Een trap leidt naar een terras waar u kunt genieten van het uitzicht. Vanaf het terras leidt een deur naar een bijkeuken met dubbele wastafel, aansluiting voor wasmachine en voldoende kastruimte. Naast de deur vindt u een handige houtopslag. Het terras leidt naar een eethoek en nog een deur naar een berging.

Het terras heeft een poort naar beneden naar een boomgaard waar de huidige eigenaren kippen houden tussen de olijfbomen. Boven de boomgaard aan de rechterkant is een platform met een dompelbad. Hierachter ligt een moestuin met citroenboom en beplant met courgettes, tomaten, kruiden en sla. Ze kweken ook passievruchten en grapefruit.

Aan het einde van het pad is een dubbele poort naar de olijfgaard die reikt tot aan de brug. Deze prachtige, rustige ruimte is ook beplant met vijgen- en sinaasappelbomen.

Binnenruimte

Terug naar het voorterras leiden dubbele deuren naar de ruime landelijke keuken voorzien van een gasoven en kookplaat, vaatwasser. Aan de achterkant van de keuken leidt een deur naar een doucheruimte. Een deur leidt naar een achterkamer met houtkachel en nis onder de trap. Een andere deur leidt naar een wat dierenhokken zouden zijn geweest en wordt nu gebruikt als opslag. Een deur maakt verbinding met de buitenberging.

Vanuit de keuken leiden openslaande deuren naar de eetkamer welke eveneens openslaande deuren heeft naar het terras. Aan de achterkant van de kamer bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde opbergruimte, plafondventilator en airconditioning. Een andere deur leidt naar een achtergang met een trap naar de rest van de slaapkamers.

Boven aan de rechterkant is een familiebadkamer met ligbad en aparte douchecabine.

Rechtdoor is een tweepersoonsslaapkamer met plafondventilator en een prachtig uitzicht over de olijfgaarden.

Aan de linkerkant leidt een trap naar een zitkamer met een deur naar een balkon dat zich langs de voorkant van het huis uitstrekt. Vanuit de zitkamer rechtdoor naar een tweepersoonsslaapkamer met plafondventilator en prachtig uitzicht. Links van de zitkamer komt u in een grote slaapkamer met ruimte voor twee tweepersoonsbedden. Plafondventilator.

Mondrón maakt deel uit van de gemeente Periana en ligt in een prachtige bergachtige omgeving tussen Periana en Riogordo.

Móndron is een klein dorp met twee winkels, twee restaurants, een olijfoliemolen en een vriendelijke gemeenschap omringd door olijfgaarden en bergen.

Het is 10 minuten rijden naar Periana, 15 minuten naar Riogordo en 35 minuten naar de kust bij Torre del Mar. Slechts 45 minuten van de internationale luchthaven van Málaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar