Te koop vrijstaande villa in Los Romanes

Te koop vrijstaande villa in Los Romanes
Los Romanes, Viñuela, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29713, Spanje
Te koop €395,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-61839-property 200 m2 4 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Parkeren 3400 m2

Te koop onafhankelijke villa in Los Romanes

Gelegen op een prachtige landelijke locatie met een spectaculair uitzicht aan de rand van het dorp Los Romanes, op 15 minuten lopen. Slechts 20 minuten naar de kust bij Torre del Mar en 45 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

Buiten ruimte

Volledig omheind met automatische poorten om het pand te betreden. Voldoende parkeergelegenheid. Terras aan de voorzijde van het huis met grote barbecueplek en pizzaoven. Aan de voorzijde bevindt zich het bovengrondse zwembad, dat volledig op de begane grond is aangelegd. De tuin is prachtig beplant en het land leidt naar beneden en beslaat een ruimte van 3400 m2 beplant met olijf-, vijgen-, granaatappel- en citrusbomen.

Aan de zijkant van het huis is een afgesloten ruimte met houtopslag en stookruimte. Achter schuifdeuren bevindt zich de wasruimte. Ontharder voor water. Elektrische ketel. Deur naar de keuken.

Aan de achterkant en zijkant van het pand is meer land beplant met bomen en planten. 5000 liter waterreservoir. Er is tevens een tweede straatingang.

Kleine casita die wordt gebruikt voor opslag en waarin ook filters voor het leidingwater zijn ondergebracht.

Pad leidt naar een terras met een fantastisch uitzicht. Geweldige ontbijtplek. Deur naar slaapkamergedeelte.

Binnenruimte

Het pand is verdeeld over twee
niveaus met toegang mogelijk op beide verdiepingen. Betreed de begane grond in een spectaculaire open zitkamer met moderne keuken met kookeiland, voldoende kasten, oven, kookplaat en vaatwasser. Eethoek. Aan de achterkant van de keuken bevindt zich een badkamer met douche. De open woonkamer heeft schuifdeuren die een heel bijzonder uitzicht bieden over het meer en de bergen. De kamer heeft een pelletbrander die in de winter de hele ruimte verwarmt. De trap is voorzien van een ijzeren leuning die naar de slaapkamers leidt.

Boven is de overloop licht en ruim. Aan de linkerkant is een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, airconditioning en een prachtig uitzicht. Tweede tweepersoonsslaapkamer met prachtig uitzicht en airconditioning. Familiebadkamer met ligbad en douche. Derde slaapkamer is een ruime eenpersoonskamer met een prachtig uitzicht. Aan de linkerkant bevindt zich de vierde grote tweepersoonsslaapkamer met prachtig uitzicht, een houtkachel in de hoek en airconditioning. Deur naar het boventerras.

Dit bijzondere pand heeft prachtige kenmerken, is hoogwaardig gebouwd en is instapklaar. Wordt ongemeubileerd verkocht.

Het gebied

Los Romanes ligt 490 meter boven de zeespiegel met uitzicht op het meer van Viñuela, 19 km van de kust (Torre del Mar) en 45 km van de stad Málaga. Er zijn een paar kleine winkeltjes voor alle benodigdheden, bars, zeer goede restaurants, een basisschool en een hotel. Los Romanes staat bekend als wandelparadijs en vanwege de traditionele Romeria en feesten. Het dorp heeft een gemeentelijk zwembad.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: F
 • Energy Performance: F
 • EPC Current Rating: 362.77
 • EPC Potential Rating: 72.16
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar