Te koop penthouse appartement eerste lijn strand

Te koop penthouse appartement eerste lijn strand
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €980,000 - Appartement, Penthouse, Residentieel, Strand huis
RH-59481-property 135 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 2 Parkeren 2022 Year Built

Te koop – penthouse appartement eerste lijn strand

Exclusief bij BluCee Real Estate.

Dit luxe penthouse ligt aan het strand in het centrum van Rincon de la Victoria.

Plaats

Dit soort kansen komen niet vaak voor! Met uitzicht op het strand en de sprankelende Middellandse Zee en gebouwd volgens een zeer hoge standaard. Ontspan met het geluid van de golven, een centrale locatie en toch volkomen rustig.

Rincon de la Victoria staat bekend om zijn 7 km kustlijn, fantastisch aanbod aan restaurants, 18 holes golfbaan, ondergrondse zeegrotten, ruïnes van een Romeinse villa en nog veel meer! Slechts 15 minuten naar de stad Málaga en 25 minuten naar de luchthaven.

Binnen

Gebouwd in 2022 volgens een zeer hoge standaard. De lift brengt u naar het penthouse. Binnenkomst in de hal met geïntegreerde berging. Aan de rechterkant bevindt zich de prachtige open woonkamer met uitzicht op zee waardoor u de indruk krijgt dat u boven de Middellandse Zee zweeft. De lichte keuken heeft een centraal eiland, inbouwapparatuur waaronder een oven en inductiekookplaat en veel opbergruimte.

Het eet- en zitgedeelte kan worden geopend door glazen schuifdeuren naar het terras, waardoor continuïteit ontstaat tussen de buiten- en binnenruimtes. Het terras is voorzien van een volautomatische luifel die schaduw geeft wanneer dat nodig is.

Het woongedeelte kan door middel van een schuifdeur gescheiden worden van de gastenslaapkamers. Aan de zijkant van het woongedeelte bevindt zich de master suite met en-suite badkamer, voorzien van dubbele wastafel en inloopdouche. Vanuit de slaapkamer leiden schuifdeuren naar het terras aan het strand. De slaapkamer is voorzien van 4 dubbele inbouwkasten.

Aan de achterkant van het appartement bevinden zich twee gastenslaapkamers en een familiebadkamer met inloopdouche. De eerste slaapkamer heeft twee uitklapbare eenpersoonsbedden (Murphy-bedden) en toegang tot het achterterras. De slaapkamer is voorzien van dubbele inbouwkasten. De tweede slaapkamer is momenteel in gebruik als kantoor en beschikt tevens over dubbele inbouwkasten en toegang tot het terras. Het achterterras heeft een deur naar een ruime berging waar zich de wasmachine, een wastafel en de back-upboiler met zonnepanelen bevinden.

Bij de hoofdingang van het penthouse leidt een deur naar een trap naar het prachtige privédakterras met een spectaculair uitzicht op de zee en de kustlijn.

Bij de verkoop zijn twee parkeerplaatsen en een berging in de beveiligde garage inbegrepen.

Het pand is voorzien van elektrische gordijnen in de zitkamer, overal vloerverwarming, zonnepanelen voor warm water en geïntegreerde warm/koud airconditioning.

Wilt u meer weten over dit gebied, klik dan hier

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Plattegrond

Apartment

Rooftop

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: B
 • Energy Performance: 25.13
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar