Torre del Mar te koop

Torre del Mar te koop
Torre del Mar, Malaga, Spanje
Te koop €181,000 - Appartement, Residentieel
RH-27699-property 83 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom 1 Parkeren

Op een geweldige locatie in Torre del Mar ligt dit ruime appartement met 2 slaapkamers.

Ga het appartement binnen in de gang, de onafhankelijke grote keuken is aan de linkerkant, deze heeft veel opbergruimte en ruimte voor een kleine tafel. Toegankelijk via de keuken is een interne patio die wordt gebruikt voor opslag en wasgoed.

Terug de hal in en de woonkamer in welke licht is en dubbele schuifdeuren heeft die uitkomen op het ruime terras. Het terras heeft een luifel die voor schaduw zorgt en kijkt uit op de gemeenschappelijke speeltuin en gemeenschappelijke tuinen.

Het appartement heeft twee tweepersoonsslaapkamers, beide met ingebouwde kleerkasten en grote ramen die veel licht binnenlaten.

De badkamer is modern en had een ligbad met hoofddouche.

Een ondergrondse parkeerplaats is bij de prijs inbegrepen.

Torre del Mar is net zo populair als vakantiebestemming als om het hele jaar door te wonen. Met lange brede stranden, lokale en internationale restaurants en bars om uit te kiezen, onafhankelijke en grote winkels, een waterpark, sportcentra, medische centra, ziekenhuizen en scholen. Slechts 35 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga. Een kwartier rijden naar het noorden brengt u naar spectaculaire natuurparken en tal van wandel- en fietsmogelijkheden, en op minder dan twee uur rijden ligt het skigebied Sierra Nevada.

Neem contact met ons op om dit appartement te bekijken.

Property Map

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.