Huis te koop in Comares

Huis te koop in Comares
Comares, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29195, Spanje
Te koop €220,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-55773-property 136 m² 2 Bedrooms 1 Bathroom 2 Parkeren 2004 Year Built 2000 m²

Huis te koop in Comares

Als u op zoek bent naar vrede en rust midden in de natuur met een adembenemend uitzicht, dan is dit het! Momenteel in gebruik als vakantieverhuur, perfecte gelegenheid om het bedrijf over te nemen. Spectaculaire landelijke omgeving, populair voor wandelvakanties. Op loopafstand van twee restaurants en een korte rit naar Comares. 1 uur naar de internationale luchthaven van Málaga en 45 minuten naar het strand van Torre del Mar.

Vrijstaand landhuis verdeeld over twee niveaus, gelegen op een perceel van 2000m2.

Parkeren op straat (er is ook een oprit die kan worden ontwikkeld).

Trap naar beneden naar het eerste niveau met een groot terras met een prachtig uitzicht op La Maroma en het Sierra Tejada-gebergte. Deze omgeving biedt voldoende ontspanningsruimte om de omgeving in u op te nemen en één te zijn met de natuur. Betreed het huis in een ruime en lichte open leefruimte met keuken, zitkamer en eetruimte. De keuken heeft een geïntegreerde elektrische oven en gaskookplaat. Alle ramen zijn voorzien van verduisteringsgordijnen en er is airconditioning.

Beneden leidt naar twee grote tweepersoonsslaapkamers, beide met prachtig uitzicht en toegang tot het terras. Familiebadkamer met inloopdouche.

Het terras op de benedenverdieping is overdekt, zodat u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Er is een handige berging op dit niveau met een wasmachine.

Een trap leidt naar het zwembad met houten vlonders en een terras met ligstoelen.

Elektriciteit en waterleiding, het huis heeft ook een waterreservetank met een inhoud van 2000 liter.

Comares valt op als een wit dorp hoog op een heuvel op het platteland van Axarquian en is van kilometers ver te zien. Het was een Arabische nederzetting gebouwd als vestingdorp, en je kunt vandaag de dag nog steeds de overblijfselen van het fort zien, evenals Arabische bogen en een 16e-eeuwse kerk gebouwd op een oude moskee. Het heeft een paar hele goede restaurants, een bank, een paar winkels, een basisschool, een medisch centrum en een apotheek. Comares wordt omgeven door prachtige wandel- en wandelgebieden en is ook de thuisbasis van de Tirolina Comares, een 436 meter lange en 100 meter hoge zipline! 45 minuten rijden naar de kust bij Torre del Mar en 1 uur naar de internationale luchthaven van Málaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Klik hier om meer landeigendommen te bekijken die te koop staan bij BluCee Real Estate.

Plattegrond

First floor

Ground floor

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar