Vrijstaand huis te koop in Rincón de la Victoria

Vrijstaand huis te koop in Rincón de la Victoria
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €690,000 - Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-65658-property 221 m2 4 Bedrooms 3 Bathrooms 1 Parkeren 590 m2

Vrijstaand huis te koop in Rincón de la Victoria

Prachtige vrijstaande woning in Rincón de la Victoria met 4 slaapkamers en 3 badkamers. Slechts 10 minuten lopen naar het strand en 25 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Málaga.

Buiten
Elektrische poorten met beveiligde overdekte parkeerplaats voor één auto.
De buitenruimte beschikt over een zoutwaterzwembad van 7×4 meter, omgeven door een tuin met grasvelden en een ruimte om wasgoed op te hangen.
Heerlijk overdekt terras met barbecue.

Binnen
Als u het pand binnenkomt, vindt u aan de rechterkant een volledig ingerichte keuken met een aparte wasruimte met directe toegang tot de tuin.
De woonkamer is voorzien van een open haard, airconditioning en uitzicht op de tuin en het zwembad.
De eetkamer is ruim en licht en heeft schuifdeuren met dubbel glas die uitkomen op de patio, waardoor er natuurlijk licht naar binnen valt.
Er is een kantoor aanwezig, dat eventueel als slaapkamer gebruikt kan worden.
Aparte doucheruimte.

Als u een halve trap oploopt, vindt u aan de linkerkant een slaapkamer met dubbele beglazing.

Als u de volledige trap oploopt, vindt u een volledig ingerichte badkamer en een slaapkamer met inbouwkasten. De hoofdslaapkamer met en-suite badkamer voorzien van een inloopdouche en een grote inloopkast, die oorspronkelijk een slaapkamer was en eenvoudig weer tot één slaapkamer kan worden verbouwd.

Bijkomende kenmerken van het pand zijn onder meer centrale verwarming op gas via radiatoren (normaal slechts ongeveer 15 dagen per jaar gebruikt), airconditioning in de woonkamer en plafondventilatoren in alle slaapkamers.

Het pand profiteert ook van dubbele beglazing en draai-kiepramen voor een betere ventilatie.

Rincon de la Victoria staat bekend om zijn 7 km kustlijn, fantastisch aanbod aan restaurants, 18 holes golfbaan, ondergrondse zeegrotten, ruïnes van een Romeinse villa en nog veel meer! Slechts 15 minuten naar de stad Málaga en 25 minuten naar de luchthaven.

Klik hier voor meer informatie over Rincón de la Victoria.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar