Huis te koop in Algarrobo

Huis te koop in Algarrobo
Algarrobo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29750, Spanje
Te koop €145,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-60041-property 196 m sq 4 Bedrooms 2.5 Bathrooms 75 m sq

Huis te koop in Algarrobo

In het centrum van het pittoreske dorpje Algarrobo ligt dit grote huis met vier slaapkamers. Het pand is volledig gerenoveerd in een strakke en moderne stijl en heeft hoge plafonds en brede trappen.

U komt binnen in een ruime ontvangstruimte met ingebouwde kast. Aan de linkerkant is een zitkamer/kantoor/slaapkamer. Doorgang naar een andere grote ontvangstruimte. Aan de rechterkant is de deur naar een tweepersoonsslaapkamer met deur naar de centrale binnenplaats en een en-suite badkamer met inloopdouche. Aan de andere kant komt u in een keuken met kookeiland en gaskookplaat. Deur naar centrale binnenplaats. Beneden garderobe en bijkeuken met wasmachine aansluiting en berging. Deur naar binnenplaats met wastafel.

Boven op de eerste verdieping is nog een bruikbare ruime ruimte, een tweepersoonsslaapkamer aan de linkerkant en een tweepersoonsslaapkamer aan de rechterkant die momenteel in gebruik is als zitkamer. Badkamer met inloopdouche.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een zitkamer met kitchenette en dubbele schuifdeuren naar een terras.

Het huis is ruim, licht en licht gevuld en hoogwaardig afgewerkt.

Algarrobo is een heel mooi dorp dat zijn naam ontleent aan de Algarrobo-boom (Johannesbroodboom), en beroemd is om de lokaal gemaakte Algorroba-torta en de zoete wijn. Een oud Moors dorp met een prachtig centraal park en kinderspeelplaats, restaurants, cafés, een kerk, diverse winkels, postkantoor, gemeentelijk zwembad en medisch centrum. Omringd door het platteland is het slechts 10 minuten rijden naar het strand van Algarrobo Costa. Slechts 32 km van de stad Malaga en de internationale luchthaven.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

  • Built in 1986: Close to shops
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar