Huis in Algarrobo

Huis in Algarrobo
Algarrobo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29750, Spanje
Te koop €165,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-30133-property 196 m sq 4 Bedrooms 2.5 Bathrooms 75 m sq

In het centrum van het pittoreske dorpje Algarrobo ligt deze grote woning met 4 slaapkamers. Het pand is volledig gerenoveerd tot een schone en moderne stijl en heeft hoge plafonds en brede trappen.

U komt binnen in een ruime ontvangstruimte met ingebouwde kast. Aan de linkerkant is een zitkamer/kantoor/slaapkamer. Overwelfde doorgang naar een andere grote ontvangstruimte. Aan de rechterkant is de deur naar een tweepersoonsslaapkamer met deur naar de centrale binnenplaats en een en-suite badkamer met inloopdouche. Aan de andere kant komt u in een keuken met kookeiland met gaskookplaat. Deur naar centrale binnenplaats. Beneden garderobe en bijkeuken met wasmachineaansluiting en berging. Deur naar binnenplaats met gootsteen.

Boven naar de eerste verdieping is nog een bruikbare ruime ruimte, een tweepersoonsslaapkamer aan de linkerkant en een tweepersoonsslaapkamer aan de rechterkant die momenteel wordt gebruikt als zitkamer. Badkamer met inloopdouche.

Op de tweede verdieping is er nog een zitkamer met een kitchenette en dubbele schuifdeuren naar een terras.

Het huis is ruim, licht en licht gevuld en hoogwaardig afgewerkt.

Algarrobo is een heel mooi dorp dat zijn naam ontleent aan de Algarrobo (Johannesbroodboom) en beroemd is om de lokaal gemaakte Algorroba torta en zoete wijn. Een oud Moors dorp met een mooi centraal park en kinderspeelplaats, restaurants, cafés, een kerk, diverse winkels, postkantoor, gemeentelijk zwembad en medisch centrum. Omringd door het platteland is het slechts 10 minuten rijden naar het strand van Algarrobo costa. Slechts 32 km van de stad Malaga en de internationale luchthaven.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Extra informatie

  • Gebouwd in 1986: Dicht bij winkels
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar