Huis in Macharaviaya

Huis in Macharaviaya
Calle Luz, Macharaviaya, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29791, Spanje
Te koop €335,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-64838-property 248 m sq 6 Bedrooms 2.5 Bathrooms 2 Parkeren 258 m sq

Exclusief bij BluCee Real Estate

Macharaviaya is een dorp met een geschiedenis en deze halfvrijstaande woning voelt alsof de dikke muren verhalen kunnen vertellen! Een geweldige kans om een ​​centraal gelegen woning op een gewilde locatie te kopen.

Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee privéparkeerplaatsen en voldoende extra parkeergelegenheid op straat.

Dubbele houten deuren leiden naar een gang met aan de rechterkant een kantoor/slaapkamer. Links komt u in de zitkamer met een houtkachel en traditionele elementen zoals de nissen in de muren. Er zijn houten luiken door het hele pand.

Een opstap naar een grote landelijke keuken met zichtbaar metselwerk. Gaskookplaat en oven. Een deuropening leidt naar de tuin.

Terug in de gang bevindt zich een gastentoilet, bijkeuken, bergkast en berging onder de trap.

De trap is bekleed met traditionele Andalusische tegels en leidt naar een familiebadkamer met een inloopdouche.

De hoofdslaapkamer heeft een hoog plafond met houten balken, een grote en-suite badkamer met ligbad en ingebouwde kasten.

De gang splitst zich en brengt u naar nog twee tweepersoonsslaapkamers aan elke kant. Ze hebben allemaal ingebouwde kasten.

De buitenruimte die via de straat bereikbaar is, evenals de keuken, zijn verdeeld over verschillende terrassen. Het profiteert van volwassen fruitbomen zoals citroen, limoen, amandel, kumquat en sinaasappels. In het midden staat een olijfboom die meer dan 100 jaar oud is. Er is een pizzaoven en een amusementsruimte. Een oude ezelstal wordt nu gebruikt als werkplaats. Er zijn geweldige uitzichten op het platteland.

De woning ligt op leidingwater maar beschikt tevens over een eigen watertank. Het heeft een glasvezelinternetverbinding.

Macharaviaya ligt in de bergen boven Rincon de la Victoria en toch slechts 12 km van de kust. Het dorp is gebouwd op een oude Moorse nederzetting. Het is populair bij kunstenaars en schrijvers en de dorpelingen (het dorp heeft een permanente bevolking van minder dan 500 inwoners) zijn erg trots op hun huizen. Het is een stedenband met Galveston in de VS, dat zijn naam ontleent aan de plaatselijke familie Gálvez, en elk jaar viert het dorp 4 juli. In augustus houden ze een festival ter ere van hun patroonheilige, San Bernardo. Macharaviaya ligt op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Extra informatie

 • Built in 1959: 100 year old olive tree
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 168.61
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar