Huis in Macharaviaya

Huis in Macharaviaya
Calle Luz, Macharaviaya, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29791, Spanje
Te koop €335,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-26464-property 248 m sq 6 Bedrooms 2.5 Bathrooms 2 Parkeren 258 m sq

Exclusief bij BluCee Real Estate

Macharaviaya is een dorp met een geschiedenis en deze halfvrijstaande woning voelt alsof de dikke muren enkele verhalen kunnen vertellen! Een geweldige kans om een centraal gelegen woning op een gewilde locatie te kopen.

Aan de voorzijde van de woning zijn twee eigen parkeerplaatsen en voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Dubbele houten deuren leiden naar een hal met rechts een kantoor/slaapkamer. Links komt u in de zitkamer met een houtkachel en traditionele kenmerken zoals de nissen in de muren. Er zijn houten luiken door het hele pand.

Een opstap naar een grote landelijke keuken met zichtbaar metselwerk. Gaskookplaat en oven. Een deur leidt naar de tuin.

Terug in de gang is een gastentoilet, bijkeuken, bergkast en berging onder de trap.

De trappen zijn bekleed met traditionele Andalusische tegels en leiden naar een familiebadkamer met een inloopdouche.

De hoofdslaapkamer heeft een hoog plafond met houten balken, een grote en-suite badkamer met ligbad en ingebouwde kleerkasten.

De gang splitst zich en brengt u naar nog twee tweepersoonsslaapkamers aan weerszijden. Alle kamers hebben ingebouwde kleerkasten.

De via de straat toegankelijke buitenruimte en de keuken zijn verdeeld over verschillende terrassen. Het profiteert van volwassen fruitbomen zoals citroen, limoen, amandel, kumquat en sinaasappels. In het midden staat een olijfboom die meer dan 100 jaar oud is. Er is een pizza-oven en een amusementsruimte. Een oude ezelstal wordt nu gebruikt als werkplaats. Er zijn geweldige uitzichten op het platteland.

De woning is aangesloten op leidingwater maar heeft ook een eigen watertank. Het heeft glasvezel internet verbinding.

Macharaviaya ligt in de bergen boven Rincon de la Victoria en toch slechts 12 km van de kust. Het dorp is gebouwd op een oude Moorse nederzetting. Het is populair bij kunstenaars en schrijvers en de dorpelingen (het dorp heeft een permanente bevolking van minder dan 500) zijn erg trots op hun huizen. Het is verbonden met Galveston in de VS, dat zijn naam ontleent aan de lokale Gálvez-familie, en elk jaar viert het dorp 4 juli. In augustus houden ze een festival ter ere van hun beschermheilige, San Bernardo. Macharaviaya ligt op slechts 35 minuten van de internationale luchthaven van Málaga.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Extra informatie

 • Gebouwd in 1959: 100 jaar oude olijfboom
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 168.61
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar