Huis La Cala del Moral

Huis La Cala del Moral
La Cala del Moral, Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29720, Spanje
Te koop €495,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-35685-property 260 m² 6 Bedrooms 3 Bathrooms 1 Parkeren 1984 Year Built

Te koop in La Cala del Moral Mooie geschakelde woning op een geweldige locatie, met gemeenschappelijk zwembad en tennisbaan.

Het huis bestaat uit vier slaapkamers, 2 badkamers, grote woonkamer met open haard en een aparte high-end inbouwkeuken. Beveiligde garage en een onderbouw met woonkamer, twee slaapkamers, kitchenette en doucheruimte. Totale bebouwde oppervlakte van 260 m²

De eerste verdieping bestaat uit een ingang naar het terras dat het pand omringt en uitzicht op zee heeft, woonkamer, keuken met inloopkast en trap naar de begane grond en 2e verdieping.

De bovenverdieping heeft een familiebadkamer en 4 slaapkamers. Drie van de slaapkamers hebben ingebouwde kleerkasten en alle ramen hebben verduisteringsluiken en horren.

De begane grond heeft een voordeur naar een afgesloten woonkamer, twee slaapkamers, een kitchenette en een doucheruimte.
Garage voor één auto en een motorfiets.

Rincon de la Victoria is een bruisende stad op slechts 15 minuten ten oosten van het stadscentrum van Málaga. Het heeft zijn Spaanse charme behouden, is het hele jaar door druk en is een populaire vakantiebestemming bij mensen uit Malaga en Madrid. De internationale gemeenschap groeit ook doordat meer professionals vanuit huis kunnen werken. Rincon de la Victoria is ook een gemeente die La Cala del Moral, Benagalbon en Torre de Benagalbon omvat, met een kustlijn van 7 km die het hele jaar door watersportactiviteiten biedt. De stad heeft een gezondheidscentrum met 24-uurs paramedische dienst, tal van restaurants en bars, kinderdagverblijven en scholen, sportfaciliteiten, sportscholen en beschikt over een 18-holesgolfbaan bij Añoreta. Slechts 25 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening betreffende consumenteninformatie bij de verkoop van huizen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, registratie- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of btw + AJD) en andere kosten inherent aan de verkoop zijn niet inbegrepen in de prijs.

Extra informatie

 • Grote onderbouw met eigen toegang via de straat: Gemeenschappelijk zwembad en tennisbaan
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: D
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar