Appartement Caleta de Velez

Appartement Caleta de Velez
Caleta de Velez, Velez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29751, Spanje
Te koop €315,000 - Appartement, Residentieel
RH-15182-property 125 3 Bedrooms 2 Bathrooms 1 Parkeren

Een geweldige kans om een ​​gelijkvloerse woning te kopen in de urbanisatie La Almijara de Baviera in Caleta de Vélez.

Deze woning met drie slaapkamers en twee badkamers is gemoderniseerd, met laminaatvloeren en is verdeeld over één verdieping.

Via de hoofdingang komt u in een inkomhal, met ingebouwde berging, aan de linkerkant is de volledig ingerichte keuken, met een aparte bijkeuken die toegang heeft tot het terras.

Er is een familiebadkamer, twee slaapkamers met inbouwkasten en een hoofdslaapkamer met een grote inbouwkast, airconditioning en een en-suite badkamer met ligbad.

De woning beschikt over veel ingebouwde bergingen.

Een omhullend terras geeft u voldoende ruimte om van buiten te genieten en met gemakkelijke toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, waaronder een zwembad, een kinderspeelplaats en een tennisbaan.

Bij de verkoop is een parkeerplaats inbegrepen.

Caleta de Vélez is een populair gebied ten oosten van Torre del Mar. Het had een promenade en strand, winkels en restaurants en veel olijfgaarden om te wandelen. Het is slechts 2,5 km van Torre del Mar en alles wat het te bieden heeft en slechts 35 minuten naar de luchthaven van Malaga.

Neem contact met ons op om deze woning te bezichtigen.

Property Map

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.