Huis La Viñuela Village
Viñuela, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29712, Spanje
Te koop €229,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel
RH-15939-property 211 sq m 4 Bedrooms 2.5 Bathrooms 185 sq m

Gelegen in het dorp Viñuela in een rustige omgeving met uitzicht over de bergen. Er is een speeltuin, basisschool, drie bars, een restaurant, apotheek, medisch centrum, bank en supermarkt allemaal op loopafstand. Meer van Viñuela en een ruime keuze aan supermarkten en restaurants in de directe omgeving.

Ga een poort binnen in een overdekte veranda naar de voordeur is een hal met trappen die op en neer gaan. Links is een grote kamer. Aan de rechterkant is nog een kamer met een douche en-suite. Beide kamers hebben plafondventilatoren en airconditioning en hoge plafonds.

Boven is een overloop met een familiebadkamer met ligbad. Aan de linkerkant is een slaapkamer met ingebouwde kasten en schuifdeuren naar een terras met prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Terug op de overloop aan de rechterkant is nog een slaapkamer met ingebouwde kasten die ook toegang heeft tot het terras. Beide kamers zijn voorzien van airconditioning en plafondventilatoren.

Beneden komt u in een ruimte met bergruimte en links een garderobe met toilet. Aan de rechterkant is een ruime open woonkamer met ruimte voor een eettafel en twee banken. In het midden van de kamer staat een houtkachel. De kamer is voorzien van airconditioning en een plafondventilator. Aan de linkerkant is een grote open volledig ingerichte keuken met moderne kasten en veel opbergruimte, het heeft een oven met kookplaat. Vanuit de keuken is een deur naar een klein terras met een trap naar beneden naar een groter terras met een zwembad. Er zijn twee ingebouwde opslagruimtes, een onder de trap die een houtopslag zou kunnen zijn en de andere die over de hele lengte van het pand gaat en waar fietsen enz. passen. Er is een deur die toegang geeft tot de straat.

Zonnepanelen voor warm water. De rest van het huis staat op elektriciteit.

Het huis ligt aan de rand van het dorp en heeft dus gemakkelijke toegang tot de hoofdweg die u in 20/25 minuten naar de kust bij Torre del Mar brengt. Het duurt 45 minuten om de internationale luchthaven van Málaga te bereiken. Het is gelegen in een gebied van natuurlijke schoonheid en is erg populair bij wandelaars.

Neem contact met ons op om deze woning te bekijken.

Extra informatie

  • Built 2005: Private swimming pool
Property Video
  • Drone footage
Property Map

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.