Vrijstaande villa in Sayalonga

Vrijstaande villa in Sayalonga
Sayalonga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29752, Spanje
Te koop €350,000 - Boerderij, Huis, Vrijstaande villa
RH-45942-property 121 m2 3 Bedrooms 2 Bathrooms 3 Parkeren 1999 Year Built 5015 m2

Een vrijstaande villa met één verdieping op het platteland van Sayalonga, gelegen in prachtige tuinen met uitzicht over heel Torre del Mar en vrij uitzicht over de Middellandse Zee. Slechts 15 minuten rijden naar de kust of 10 minuten rijden naar Algarrobo of naar Sayalonga. Deze woning is klaar om in te trekken.

Langs een privépad met slechts een paar andere huizen als buren. De oprit beschikt over een carport en extra parkeergelegenheid voor een aantal auto’s. Achter de carport bevindt zich een berging en een houtschuur.

Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een overdekt terras waar u kunt zitten en genieten van het weidse uitzicht.

De tuinen zijn spectaculair en zijn liefdevol beplant met inheemse soorten om een natuurlijke oase te garanderen. De tuin is terrasvormig aangelegd met prachtige lokale steen tot aan de voorgrens (onder de toegangsweg) en tot aan de achtergrens. Fruitbomen, kruiden en bloemen zijn er in overvloed. En vanaf elke stap heb je uitzicht op zee.

De ingang van het huis is via dubbele houten deuren naar de open woonkamer, die is voorzien van een houtkachel en een plafondventilator.

Een gebogen deuropening leidt naar de volledig ingerichte keuken met oven, kookplaat, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Een deur leidt naar het prachtige achterterras met fontein en casita.

Een boog leidt vanuit de zitkamer naar een gang. Aan de linkerkant is een badkamer waar ook de wasmachine staat. Aan de rechterkant is een tweepersoonsslaapkamer. Een tweede badkamer heeft een ligbad. Aan het einde van de gang bevinden zich nog twee tweepersoonsslaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van Dakin-airconditioning en ruime inbouwkasten.

Alle ramen in de woning zijn voorzien van dubbel glas, draai- en afsluitbaar en zijn allemaal voorzien van horren.

Het water wordt bij het huis afgeleverd en er zijn twee watervoorraden. Het warme water wordt verwarmd via een gasboiler.

Dit is het perfecte buitenverblijf voor deze zoeker naar vrede, rust en adembenemende uitzichten!

Gelegen op het platteland tussen de dorpen Sayalonga en Algarrobo, die beide restaurants, bars, apotheken, medische centra en meer hebben. Het strand van Algarrobo Costa ligt op slechts 15 minuten afstand. De internationale luchthaven van Malaga ligt op 45 minuten afstand.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Drone footage
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar