Vrijstaande villa Lagos

Vrijstaande villa Lagos
Lagos, Vélez-Málaga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29760, Spanje
Te koop €430,000 - Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-40500-property 201 m² 4 Bedrooms 2 Bathrooms 4 Parkeren 1997 Year Built 715 m²

Een gelijkvloerse woning met 4 slaapkamers en een prachtig uitzicht op zee in een rustige omgeving met veel buitenruimte om te ontspannen en te entertainen.

Met gemakkelijke toegang vanaf Lagos Costa bent u goed verbonden langs de kustweg, of u nu kiest om te fietsen, wandelen of uw auto te nemen.

Net buiten de poorten van het pand bevinden zich twee opslagruimtes, ooit gebruikt voor hout. De grotere kamer is voorzien van water en elektriciteit.

Elektronische toegangspoort. Dubbele garage. Carport voor 3 auto’s. Groot asfaltterrein met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Het zwembadgedeelte heeft een douche en een ruim terras met zithoek. Een poort leidt naar het achterland dat in terrassen kan worden aangelegd en kan worden beplant met mangobomen, net als het aangrenzende perceel.

Aan de zijkant van de woning bevindt zich nog een berging.

Betreed een serre met een prachtig uitzicht over de sprankelende Middellandse Zee.

De hoofdingang komt uit in een zitkamer met werkende open haard. Aan de zijkant van de zitkamer bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer. Aan de linkerkant bevindt zich de ruime keuken met dubbele koel-vriescombinatie, vaatwasser, kookplaat en oven. Deur door naar de wasruimte met ingebouwde diepe voorraadkast.

Deur naar een terras dat gedeeltelijk overdekt is en voorzien is van een gaskookplaat voor de buitenkeuken. Ingebouwde keramische tafel. Badkamer met douche. Entree in de garage.

Aan de achterkant van de zitkamer bevinden zich drie tweepersoonsslaapkamers. Familiebadkamer met douche.

Lagos ligt in de gemeente Vélez-Málaga, net op de grens met Torrox. De stad Torrox is trots op het label ‘beste klimaat van Europa’. Er is veel geschiedenis in de stad, er zijn hier al kolonisten sinds de Fenicische tijd, hoewel de naam van de stad afkomstig is van het Arabische woord voor toren. Loop naar de vuurtoren en je kunt de Romeinse ruïnes bekijken via een nieuw gebouwde Balcon de Torrox met glazen vloer. Er zijn het hele jaar door festivals waar u van kunt genieten, en er is een overvloed aan restaurants en activiteiten in de stad.

De luchthaven van Malaga ligt op slechts 40 minuten afstand. Nerja ligt op 15 minuten afstand. Er zijn kilometerslange prachtige kustlijn, heuvels en bergen om te voet of met de fiets te verkennen – waar wacht je nog op?

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Energie prestatie

  • Energy Class: E
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.