Vrijstaande villa Rincon de la Victoria

Vrijstaande villa Rincon de la Victoria
Rincón de la Victoria, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29738, Spanje
Te koop €775,000 - Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-50124-property 490 m² 7 Bedrooms 4 Bathrooms 5 Parkeren 2013 Year Built 826 m²

Een prachtig gepresenteerde ruime woning in een exclusieve wijk met uitzicht op de Middellandse Zee en de stad en het platteland van Rincon de la Victoria, op slechts 2,5 km van het strand.

Een afgesloten privéoprit loopt vanaf de straat naar het huis. Op deze verdieping bevindt zich een dubbele garage met twee grote kamers en een badkamer.

De begane grond heeft een grote hal met een fantastische open woonkamer, inclusief een keuken met kookeiland. De woonkamer komt uit op een groot overdekt terras met barbecueplek, perfect om met uw vrienden en familie te genieten van de buitenlevensstijl die het leven in Malaga biedt. In de uitgestrekte tuin is ruimte om desgewenst een zwembad te plaatsen. Deze verdieping beschikt over een gastentoilet.

Boven zijn vier slaapkamers. De mastersuite heeft een en-suite badkamer. Er zijn nog twee extra badkamers op deze verdieping.

In dit pand is gebruik gemaakt van hoogwaardige afwerking en materialen. Natuursteen en Porcelana tegels. Deze eigenschap moet gezien worden om gewaardeerd te worden.

Ruimte voor een zwembad en plannen beschikbaar.

Deze prachtige woning is gelegen in het Benagalbon-gebied van Rincon de la Victoria. Het heeft gemakkelijke toegang tot het strand, de snelweg en alle voorzieningen van Rincon de la Victoria. Rincon de la Victoria is een bruisende stad op slechts 15 minuten ten oosten van het stadscentrum van Málaga. Het heeft zijn Spaanse charme behouden, is het hele jaar door druk en een populaire vakantiebestemming bij mensen uit Malaga en Madrid. De internationale gemeenschap groeit ook omdat steeds meer professionals vanuit huis kunnen werken. Rincon de la Victoria is ook een gemeente die La Cala del Moral, Benagalbon en Torre de Benagalbon omvat, waardoor een kustlijn van 7 km ontstaat die het hele jaar door watersportactiviteiten biedt. De stad heeft een gezondheidscentrum met 24-uurs paramedische service, tal van restaurants en bars, kinderdagverblijven en scholen, sportfaciliteiten en sportscholen en beschikt over een 18 holes golfbaan in Añoreta. Slechts 25 minuten naar de internationale luchthaven van Malaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere Kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet inbegrepen in de prijs.

Property Video
  • Drone footage
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar