Vrijstaande villa met zwembad

Vrijstaande villa met zwembad
Los Romanes, Viñuela, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29713, Spanje
Te koop €349,000 - Residentieel, Village house, Vrijstaande villa
RH-51527-property 398 m² 6 Bedrooms 4 Bathrooms 6 Parkeren 2005 Year Built 1403 m²

BluCee Real Estate presenteert deze prachtige villa met twee onafhankelijke woonruimtes.

Omgeven door een prachtig uitzicht op de bergen in het dorp Los Romanes ligt deze grote villa met 6 slaapkamers die voldoende ruimte heeft om te ontwikkelen! Los Romanes ligt boven het meer van Viñuela en heeft restaurants, een hotel, twee winkels en een dorpsschool. Slechts 25 minuten naar de badplaats Torre del Mar en 50 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

Deze woning is perfect voor iemand die op zoek is naar een grote gezinswoning of een zakelijke mogelijkheid.

Het woongedeelte op de bovenverdieping wordt momenteel verhuurd als vakantieobject. De twee woonruimtes zijn volledig onafhankelijk en hebben individuele toegang, maar zijn ook verbonden via een interne trap.

De woning beschikt over een eigen oprit met elektrische poort aan de voorzijde van de woning. Aan de linkerkant ligt een zwembad van 25 m2 met een overdekte eethoek en een buitenkeuken met traditionele barbecue. Een poort leidt naar de onderste helft van het huis.

Rechts van de hoofdingang leidt de oprit naar beneden naar een dubbele garage en een grote werkplaats. Rechts van de werkplaats is een overdekte ruimte (met barbecue). Er is parkeergelegenheid op straat voor ruim 10 auto’s. Het pand beschikt ook over een overdekte parkeerplaats aan de achterkant van de werkplaats. De werkplaats komt binnen in een grote ruimte met schoorsteen, heeft twee aparte roerruimtes en dubbele deuren naar de garage. Dit grote gebouw zou geweldig zijn om te ontwikkelen!

Boven woongedeelte

Voordeur naar een grote en ruime ontvangstruimte. Aan de linkerkant zijn drie tweepersoonsslaapkamers, 1 op het noorden en twee op het zuiden. De slaapkamers op het zuiden zijn voorzien van airconditioning. De slaapkamers zijn licht gevuld en ruim.

Familiebadkamer met een hoekbad en een aparte douche.

Rechts van de hoofdingang leidt de gang via dubbele deuren naar een zitkamer met een open haard.
Een andere deur leidt naar de grote keuken in landelijke stijl met granieten werkbladen en houten kasten. Ruimte voor een keukentafel. Dubbele deuren in een bijkeuken. Deur naar het grote overdekte terras met nog een keuken/bijkeuken en schuifdeuren naar een zonovergoten terras met prachtig uitzicht op de bergen en het platteland, de perfecte plek om te ontbijten. Opbergkast op het terras.

Vanuit de keuken leidt een trap naar beneden naar de woonkamer beneden.

Beneden woongedeelte.

Beneden naast de keuken bevindt zich het aparte woongedeelte. Aan de rechterkant is een slaapkamer die als kantoor wordt gebruikt. Zitkamer in het centrum. Opbergkast onder de trap. Grote slaapkamer met tweepersoonsbed.
Ga naar beneden naar een eethoek die aan de rechterkant een badkamer met douche heeft, en een keuken met oven en kookplaat. Vanuit het eetgedeelte een deur naar rechts naar het overdekte terras dat toegankelijk is vanaf de oprit (momenteel in gebruik als dierenverblijf) en nog een deur naar links naar een klein terras. Een slaapkamer met en-suite badkamer met douche.

Het terrein is volledig omheind en geschikt voor huisdieren. Er is een watertank van 2000 liter (momenteel niet aangesloten).

Los Romanes ligt 490 meter boven de zeespiegel met uitzicht op het meer van Viñuela, 19 km van de kust (Torre del Mar) en 45 km van de stad Málaga. Er zijn een paar kleine winkeltjes voor alle benodigdheden, bars, zeer goede restaurants, een basisschool en een hotel. Los Romanes staat bekend als wandelparadijs en vanwege de traditionele Romeria en feesten. Slechts 25 minuten naar de kust bij Torre del Mar en 50 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

  • Energy Class: D
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar