Vrijstaande villa met zwembad Colmenar

Vrijstaande villa met zwembad Colmenar
Colmenar, La Axarquía, Malaga, Andalusia, 29170, Spain
Te koop €374,500 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-52478-property 154 m² 3 Bedrooms 2 Bathrooms 5 Parkeren 1999 Year Built 3016 m²

BluCee Real Estate presenteert dit volledig omheinde pand met één verdieping en een prachtig uitzicht op Riogordo, Periana, Alcaucin en de bergen. Vrede en rust gegarandeerd op deze prachtige en gemakkelijk bereikbare landelijke locatie.

Dubbele elektrische poorten leiden naar een vlakke parkeerplaats met een groot vlak terras met uitzicht.

Het huis leidt naar een 8×4 zoutwaterzwembad met voldoende terrasruimte om te ontspannen bij het zwembad en ook om buiten te eten. Leidt rond naar een overdekte carport. Berging met wasmachine en droger.

Vanaf het terras leidt een deur naar de keuken. Vaatwasser, oven, inductiekookplaat en granieten werkbladen. Boog naar de zitkamer met een open haard. Boog naar een eetkamer. Entreedeur aan de voorzijde van de woning.

Een gang leidt naar de master suite met dubbele ingebouwde kasten en een en-suite badkamer met inloopdouche.

In de gang aan de linkerkant bevindt zich de tweede tweepersoonsslaapkamer met dubbele inbouwkasten.

Familiebadkamer met ligbad en hoofddouche.

Aan de rechterkant bevindt zich de derde tweepersoonsslaapkamer met dubbele ingebouwde kasten en een fantastisch uitzicht over het landschap.

Zeer stijlvol huis dat prachtig is ingericht.

Het huis beschikt over geïntegreerde airconditioning die via een app of handmatig kan worden bediend om elke kamer individueel te beheren.

Zeer goede toegang en dichtbij Riogordo en Colmenar.

Colmenar is een rustig dorp in de buitenwijken, te midden van berglandschappen aan de rand van het natuurpark Montes de Málaga. Wandelpaden leiden door dennenbossen naar watervallen en uitkijkpunten. Slaperige straten zijn bezaaid met eeuwenoude kloosters, kerken en traditionele tavernes waar rustieke gebraden vleesgerechten in Andalusische stijl worden geserveerd. Bezoekers winkelen voor regionale honing, wijn en olijfolie in kleine ambachtelijke winkeltjes.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
  • Drone footage
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar