Onafhankelijke villa’s in Nueva Andalucia

Onafhankelijke villa’s in Nueva Andalucia
Nueva Andalucía, San Pedro Alcántara, Marbella, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusia, 29660, Spain
Nieuw project From €2,790,000 - Garage, Huis, Vrijstaande villa
RH-63934-property 1008 m2 4 Bedrooms 5.5 Bathrooms 658 m2

Vrijstaande villa’s in Nueva Andalucia te koop

De villa’s bevinden zich op één verdieping, hebben hun eigen privétuin en ecologische tuinen en bieden een vredige en serene omgeving.

Elke villa heeft een ruime indeling, met grote terrassen, tuinen, een zwembad en een ontspanningsruimte. De keukens zijn voorzien van voldoende opbergruimte, zodat bewoners kunnen koken met hun eigen verse ingrediënten uit de eigen tuinen. De villa’s beschikken ook over een ondergrondse garage en een grote kelder die kan worden aangepast aan de individuele behoeften en levensstijl van elk gezin.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Plattegrond

Main floor

4 Bedrooms
5.5 Bathrooms
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar