Groot vrijstaand huis

Groot vrijstaand huis
Lugar, Granada, Andalusië, 18740, Spanje
Te koop €250,000  
RH-35469-property 272 m² 5 Bedrooms 2 Bathrooms 6 Parkeren 1945 Year Built 2254 m²

Slechts vier minuten rijden naar het strand van Castell de Ferro en met een prachtig uitzicht op zee, dit landhuis met vijf slaapkamers is veel groter dan het lijkt, bereid u voor om verrast te worden!

Het pand is gemakkelijk bereikbaar op slechts een paar minuten van de hoofdweg en heeft voldoende parkeergelegenheid op grind/asfalt voor 7+ auto’s, evenals een garage, die momenteel wordt gebruikt als werkruimte.

De buitenruimte wikkelt zich om het huis heen. Een trap naar links leidt naar een zwembad en een patio met barbecue. Een poort hier leidt naar de achterkant waar zich de watervoorraadtank bevindt en een oud bijgebouw dat desgewenst kan worden herbouwd. Aan de rechterkant van het huis is nog een patio met een zithoek die weer naar de voorkant van het huis leidt.

Aan de voorzijde van het huis is een overdekt terras met extra luifel die zorgt voor schaduw en het heerlijk koel houdt in de zomermaanden.

Betreed een zeer ruime open keuken en eet- / entertainmentkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en voorzien van een 5-punts gaskookplaat en aan de voorzijde van de keuken is een houten bargedeelte om aan te zitten.

Het huis heeft oude dikke muren die het koel houden in de zomer en warm in de winter.

Rechts van het eetgedeelte bevinden zich twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer met een aparte ruimte voor de wasmachine.

Links van het eetgedeelte leidt een deur naar een andere grote kamer, de zitkamer, met houtkachel en houten balken in het plafond. Een deur leidt naar het terras bij het zwembad. Aan de achterkant van de kamer is nog een grote tweepersoonsslaapkamer.

Terug naar het eetgedeelte leidt een trap naar een kamer die wordt gebruikt als studeerkamer en die toegang heeft tot de opslagruimte op de zolder en een deur naar een dakterras met uitzicht op zee.

Aan de achterkant van het eetgedeelte leidt een boog naar een gang die toegang heeft tot nog een badkamer met inloopdouche.

Vanuit de hal stap je in een provisie- en bergruimte.

Doorgang naar nog een tweepersoonsslaapkamer met houten balken. Trap leidt naar de laatste tweepersoonsslaapkamer met bergruimte.

Dit is echt een uitstekend pand dat een charmante uitstraling heeft zodra je binnenkomt en dat goed is onderhouden en verzorgd. Als u op zoek bent naar een uniek Spaans huis, zoek dan niet verder!

Castell de Ferro is een bruisend traditioneel vissersdorpje met een prachtig kiezelstrand, sprankelend blauw water, tal van restaurants en bars, winkels en supermarkten, banken, apotheken, medische centra, dierenarts en al het andere dat je nodig zou kunnen hebben.

Het is goed verbonden via de snelweg en ligt op slechts een uur van de steden Granada en Almeria, en op 1 uur en 15 minuten van de stad Málaga, die allemaal internationale luchthavens hebben.

Neem vandaag nog contact met ons op om deze woning te bekijken.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening betreffende consumenteninformatie bij de verkoop van huizen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, registratie- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of btw + AJD) en andere kosten inherent aan de verkoop zijn niet inbegrepen in de prijs.

Extra informatie

  • 4 minuten rijden naar het strand: Ruïne 45 m²
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar