Groot dorpshuis Sayalonga

Groot dorpshuis Sayalonga
Sayalonga, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29752, Spanje
Te koop €240,000 - Half vrijstaand / met terras, Huis, Residentieel, Village house
RH-42523-property 279 m² 5 Bedrooms 2 Bathrooms 3 Parkeren 1995 Year Built 107 m²

Een groot, goed gepresenteerd dorpshuis met 5 slaapkamers in Sayalonga met uitzicht over de vallei.

Je komt de woning binnen die in een rustige straat ligt. De garage heeft een verbindingsdeur naar de veranda aan de voorzijde.

Een trap leidt naar de eerste verdieping. Rechtdoor is een kleine tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kasten. Aan de rechterkant is een grote zitkamer met eethoek en open haard. Een deur leidt naar een kamer die als kantoor wordt gebruikt. Deur naar een terras met ruimte voor eettafel. Aan de achterkant bevindt zich de ruime landelijke keuken met houten kasten en granieten werkbladen. Veel opbergruimte en ruimte voor een keukentafel. Een deur aan de achterzijde leidt naar een berging/bijkeuken en een andere deur leidt naar een badkamer met douche.

Boven leidt een brede overloop naar links met een tweepersoonsslaapkamer met inloopkast, plafondventilator en uitzicht over de vallei.

Een wasruimte met wasmachine en wastafel leidt naar een groot terras.

Aan de rechterkant leidt de gang naar nog een tweepersoonsslaapkamer met ingebouwde kledingkast en airconditioning.

De gang heeft een ingebouwde berging en leidt naar een familiebadkamer met dubbele wastafel en ligbad. De hoofdslaapkamer ligt aan het einde en is een grote kamer met driedubbele inbouwkasten, airconditioning en toegang tot het terras.

De garage is even groot als het pand, voorzien van water en elektriciteit, toilet en schoorsteen en een watertank van 2000 liter. Keukengedeelte heeft pre-installatie.

Parkeerplaats voor het huis en voldoende parkeergelegenheid op straat in de buurt.

Alle ramen met veiligheidszonwering.

Sayalonga is een charmant dorpje gelegen in de regio Axarquia. Het dorp heeft zijn traditionele Moorse indeling weten te behouden. Sayalonga staat bekend om het feit dat het de smalste straat in de regio Axarquia heeft, wat bijdraagt aan het unieke karakter en de charme ervan.

Er zijn bars en restaurants waar u kunt genieten van de lokale wijnen en speciale gerechten zoals Ajoblanco-soep (koude amandelsoep geserveerd met druiven). Als je in de lente in het dorp bent, kun je het festival van Nisperos vieren, een zoete vrucht die lokaal wordt geteeld. Het dorp heeft onder andere ook een medisch centrum, een apotheek, een postkantoor en een geldautomaat.

Gelegen aan de rand van het natuurpark Sierra Tejada, is Sayalonga perfect gelegen voor het verkennen van de natuur. Slechts 25 minuten van de kust bij Torre del Mar en 50 minuten van de stad Malaga en de internationale luchthaven.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

  • Energy Class: D
  • A+
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar