Blokhut in Arenas

Blokhut in Arenas
Arenas, La Axarquía, Malaga, Andalusië, 29753, Spanje
Gereserveerd, Te koop €180,000 - Blokhut, Boerderij, Huis, Residentieel
RH-50574-property 208 m² 3 Bedrooms 2 Bathrooms 3 Parkeren 2004 Year Built 2981 m²

BluCee Real Estate bezit de sleutels van dit pand.

Net buiten het dorp Arenas staat deze op maat gebouwde Amerikaanse blokhut. Een werkelijk uniek pand op een prachtige locatie! Op slechts 50 meter afstand van de hoofdweg, door dubbele ijzeren hekken, bevindt zich een verharde oprit met een Algarrobo-boom in het midden.

Aan de linkerkant gaat het land naar de zijkant van het huis met een watertank in een stenen opslagruimte. Rechts van het huis ligt een vlakke tuin die klaar is om te worden ontwikkeld.

De woning heeft zonneschermen voor de ramen aan de voorzijde.

Via de voordeur komt u in een zeer ruime woonkamer. Ingebouwde opslag. De kamer is voorzien van een plafondventilator en airconditioning. Dubbele deuren leiden naar de achtertuin.

Rechtsachter in de kamer leidt een boog naar de keuken, die ook een deur naar buiten heeft.

De keuken beschikt over een bijkeuken. Deze is voorzien van een gaskookplaat, elektrische oven, afzuigkap, geïntegreerde koelkast en voldoende kastruimte. Ertegenover is een bijkeuken met een wastafel en twee kasten, waarvan er één de elektrische boiler bevat.

Links van de zitkamer bevindt zich een grote tweepersoonsslaapkamer met twee dubbele inbouwkasten. Plafondventilator.

Een gang leidt naar nog een ruime tweepersoonsslaapkamer met het meest spectaculaire raam in kathedraalstijl, dat uitzicht biedt op het dorp en de prachtige omgeving. Deze kamer heeft een zeer hoog plafond.

Familiebadkamer met opbergruimte en een douche.

Aan het einde van de gang bevindt zich de ongelooflijke hoofdslaapkamer. Het is ruim met een grote badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een douche. Een inloopkleedkamer. Deze kamer heeft uitzicht aan de voorzijde. Plafondventilator.

Arenas is een van de witte dorpen van de Axarquia en ligt genesteld in de heuvels boven Vélez-Málaga en omgeven door een landschap beplant met amandelen, olijven en wijnstokken. De Moorse geschiedenis is duidelijk zichtbaar in de indeling van het dorp; de dorpskerk was ooit een moskee en de overblijfselen van een van de belangrijkste Arabische forten in de omgeving, Bentomiz Castle, lopen langs de top van het dorp. Het dorp heeft winkels, restaurants en een medisch centrum. Het is 30 minuten naar de kustplaats Torre del Mar en 50 minuten naar de internationale luchthaven van Málaga.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Video
 • Walk the video
Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: E
 • Energy Performance: 212
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar