Mooi huis Algarroba dorp

Mooi huis Algarroba dorp
Algarrobo, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €175,000 - Huis, Residentieel, Village house
RH-42504-property 144 m² 3 Bedrooms 3 Bathrooms 1 Parkeren 1975 Year Built 114 m²

Dorpshuis met drie slaapkamers en drie badkamers in het centrum van Algarrobo. Voordeur naar een entreeruimte momenteel in gebruik als kantoor. Je blik wordt meteen getrokken door de schuifdeuren naar het balkon met prachtig uitzicht op de kerk, het park en de heuvels. Links is een doucheruimte.

Via een trede naar beneden komt u in de garage. Deze wordt gebruikt als opslagruimte, maar er past wel een kleine auto of motorfiets in.

Trap naar beneden naar een moderne keuken met elektrische kookplaat en oven. Ruimte voor een eettafel. Aan de achterkant is een badkamer met een klein bad en een hoofddouche. Toegang tot de tuin.

De keuken staat in open verbinding met de zitkamer en is verbonden door een brede gebogen deuropening. De zitkamer heeft eveneens openslaande deuren naar de tuin. Een deur leidt naar een middelste kamer die gebruikt wordt als kinderspeelkamer. Een hal vanuit de tuin heeft een airconditioningunit en deuropening naar een slaapkamer met ingebouwde kasten.

De tuin is geplaveid en heeft twee verhoogde bedden met vetplanten en een volwassen citroenboom die zowel schaduw als schoonheid biedt. Uitzicht op het dorp en het platteland.

Vanaf de entreeverdieping leidt een trap naar boven, aan de rechterkant is nog een terras met een pergola, opnieuw een geweldig uitzicht op het dorp en het platteland. U kunt het park en het gemeentelijk zwembad zien.

Aan de linkerkant is een tweepersoonsslaapkamer met airconditioning en ramen aan de voor- en achterkant.

Een trap leidt naar de vierde buitenruimte. Er is een doucheruimte aan de linkerkant en een terras met een trap naar het dakterras met uitzicht op zee.

Algarrobo is een heel mooi dorp dat zijn naam ontleent aan de Algarrobo-boom (Johannesbroodboom), en beroemd is om de lokaal gemaakte Algorroba-torta en de zoete wijn. Een oud Moors dorp met een prachtig centraal park en kinderspeelplaats, gemeentelijk zwembad en sportfaciliteiten, restaurants, cafés, twee kerken, bank, school, kinderdagverblijf, diverse winkels, postkantoor, apotheek en medisch centrum. Het heeft ook een eigen olijfmolen waar de lokale bevolking hun oogst verwerkt tot olie. Omringd door het platteland is het slechts 10 minuten rijden naar het strand van Algarrobo Costa. Slechts 32 km van de stad Malaga en de internationale luchthaven.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Plattegrond

Ground floor

Lower ground floor

First floor

Second floor

Roof terrace

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar