Luxe appartementen in San Pedro, Marbella

Luxe appartementen in San Pedro, Marbella
San Pedro, Avenida Norberto Goizueta Díaz, El Ingenio, Guadalmina, San Pedro Alcántara, Marbella, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusië, 29670, Spanje
Nieuw project From €590,000 - Appartement, Dubbelzijdig, Gelijkvloers appartement
RH-63879-property 195 m2 2 Bedrooms 2 Bathrooms

Luxe appartementen in San Pedro, Marbella

We zijn blij om een ​​nieuwe manier van leven te introduceren. Ontworpen om u een comfortabel en gelukkig gevoel te geven. Gelegen in het hart van San Pedro, dus u bent dicht bij alles wat u nodig heeft.

Je hebt supermarkten, winkels, apotheken en medische diensten in de buurt. Bovendien bent u dicht bij geweldige tennis- en paddle-tennisbanen, golfbanen, restaurants en strandclubs.

De appartementen zijn mooi en ruim, met hoogwaardige materialen en veel natuurlijk licht.

U beschikt over minimaal één parkeerplaats en een opslagruimte die bij de prijs is inbegrepen. En u kunt uw appartement geheel eigen maken met onze personalisatieopties.

De appartementen hebben ook geweldige gemeenschappelijke ruimtes. U kunt genieten van een coworking-ruimte, een binnenzwembad, een fitnessruimte en een spa.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar