Luxe appartementen te koop nabij Benahavis

Luxe appartementen te koop nabij Benahavis
Monte Halcones, La Quinta, Benahavís, Costa del Sol Occidental, Malaga, Andalusia, 29678, Spain
Nieuw project from €1,026,000 - Appartement, Penthouse
RH-63919-property 241 m2 3 Bedrooms 3.5 Bathrooms

Luxe appartementen te koop nabij Benahavís

Residentiële ontwikkeling met 56 exclusieve woningen met drie en vier slaapkamers, met panoramisch uitzicht op zee.

De eigendommen zijn verdeeld over 7 blokken, met slechts 2 eenheden per verdieping om exclusiviteit te garanderen. Elke woning is zorgvuldig ontworpen met uw comfort en welzijn in gedachten.

De ontwikkeling biedt een scala aan voorzieningen, waaronder twee zwembaden (volwassenen en kinderen), een fitnessruimte, een co-workingruimte, een gated community en een ondergrondse parkeergarage.

Dit luxe project biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de zee, perfect voor zonsondergangen over Afrika en Gibraltar. Met slechts 3 eigendommen beschikbaar, mis deze zeldzame kans niet.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
  • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar