Luxe vastgoed met appartementen

Luxe vastgoed met appartementen
Torrox, La Axarquía, Malaga, Andalusië, Spanje
Te koop €980,000 - Boerderij, Huis, Residentieel, Vrijstaande villa
RH-53460-property 341 m² 5 Bedrooms 6 Bathrooms 5 Parkeren 1997 Year Built 5775 m²

BluCee Real Estate presenteert dit prachtige pand gelegen op een bevoorrechte locatie tussen Torrox en Frigiliana en met een prachtig uitzicht over de zee en het platteland is dit zeer bijzondere, prachtig ontworpen en onderhouden huis. Het belangrijkste woongedeelte bevindt zich boven, er zijn twee gastenappartementen beneden, aangelegde tuinen en terrassen vol met meer dan 20 soorten fruitbomen, groenten en mediterrane planten.

De huidige eigenaren wonen in het bovenste gedeelte van het huis en verhuren met succes de twee benedenappartementen.

Gelegen weg van de weg en toegankelijk via een eigen oprit die rond het huis loopt, waardoor het twee toegangsmogelijkheden heeft. De oprit leidt naar beneden langs een werkplaats en de nette terrassen met fruit, groenten, olijfbomen en planten. Er is een overdekte zithoek met een verhoogde visvijver met koikarpers en een prachtig uitzicht. De oprit leidt naar een carport met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en loopt door naar het onderste deel van het pand, waarbij aan één kant toegang wordt verkregen tot een parkeerplaats en een tweede in-/uitgang.

Vanuit de carport een automatische deur naar de garage/werkplaats, wasruimte en opslagruimtes. Er zijn aparte ingangen naar het hoofdgebouw, de appartementen en het zwembad.

Het hoofdgebouw heeft een ronde vorm die via een trap vanaf de begane grond of vanuit de tuin de woonkamer binnenkomt. Bovenaan de trap die vanaf de begane grond leidt, bevindt zich een apart toilet met fonteintje. De woonruimte is een grote open keuken met een centraal eiland dat leidt naar de zitkamer met een groot horizontaal rechthoekig raam dat een prachtig uitzicht op de berg geeft en vervolgens uitkomt op een halvemaanvormig balkon met uitzicht over het zwembad en de zee. Aan de zijkant van het eetgedeelte bevindt zich een klein kantoor.

Aan de achterkant van de zitkamer bevindt zich de slaapkamer met prachtig uitzicht over de bergen vanaf het Juliet-balkon. Het heeft een en-suite badkamer met douche en een kleedkamer die leidt naar een serre met houtkachel en deuren naar het privéterras en de barbecueplek van het hoofdgebouw.

Beneden zijn twee appartementen. De eerste heeft een entree vanuit de tuin op de begane grond en is tevens te bereiken via de wasruimte. Het woongedeelte is open ingericht, het keukengedeelte heeft een ontbijtbar met kraampjes. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite badkamers.

Het tweede appartement is groter en komt uit in een open woonkamer met keuken. Een trap leidt naar twee tweepersoonsslaapkamers met hun eigen en-suite badkamers.

Het zwembad en de tuin hebben een volledig ingerichte buitenkeuken met barbecue, gaskookplaat en pizza-oven, evenals een spoelbak, vaatwasser en koelkast.
Er is een mooie overdekte eethoek met televisie en verwarming voor de frissere avonden.
Toiletgebouw met douche.
Het zwembad, dat verwarmd kan worden, heeft een integraal zitgedeelte met jacuzzi en heeft rondom voldoende ruimte voor ligstoelen.

Het pand is afgewerkt volgens een hoge standaard met behulp van hoogwaardige fittingen. Er is vloerverwarming door het hele pand. De bovenverdieping heeft een geïntegreerd airconditioningsysteem. Er zijn 7 eenheden verspreid over de rest van het pand. Het maakt gebruik van twee afzonderlijke bronnen om water te leveren, zodat er nooit problemen zijn met de lokale reservoirniveaus. Het water dat de badkamers levert, gaat door een ontharder en vervolgens heeft elke keuken een vijftrapsfiltratiesysteem. Het pand heeft een eigen diepe boorgat. Het pand beschikt over 4 opslagruimten, evenals een aparte werkplaats, houtopslag en garage.

In overeenstemming met decreet 218/2005 van 11 oktober tot goedkeuring van de verordening inzake consumenteninformatie over de verkoop van woningen in Andalusië, wordt de klant geïnformeerd dat de notariële, register- en fiscale kosten die van toepassing zijn (ITP of BTW + AJD) en andere De kosten die inherent zijn aan de verkoop zijn niet in de prijs inbegrepen.

Plattegrond

Main living area

Apartments

Virtuele tour onroerendgoed.
Property Map

Makelaar BluCee Torre del Mar

Contact

GDPR Overeenkomst *

Energie prestatie

 • Energy Class: C
 • Energy Performance: 48
 • A+
 • A
 • B
 • C
 • D
 • E
 • F
 • G

Mortgage Calculator

25 Years Fixed, 2.5% Interest
 • Principle and Interest

Vergelijkbare woningen

Onroerend goed titel vergelijken

Vergelijken
U kunt maar 4 stuks onroerendgoed vergelijken. Iedere nieuw toegevoegede onroerendgoed vervangt de eerste uit de vergelijking.

BluCee Team Torre del Mar